Sergi Roberto pensatiu amb un micròfon davant sobre un fons blau i vermell
FUTBOL

L'últim 'fitxatge' confirmat del Barça deixa fora Sergi Roberto

La renovació del capità culer encara no s'ha produït i això genera dubtes sobre la continuïtat

Des de fa setmanes, la renovació de Sergi Roberto semblava pràcticament segellada. Tot i això, la destitució de Xavi Hernández i l'arribada d'Hansi Flick com a nou entrenador han posat en dubte la seva continuïtat al club.

Sergi Roberto, que ha estat una peça fonamental i capità de l'equip, ara es troba en una posició incerta. Amb el canvi en la direcció tècnica, les prioritats i els plans del nou entrenador poden diferir significativament dels establerts per Xavi Hernández. Hansi Flick podria estar avaluant acuradament la plantilla actual per determinar quins jugadors encaixen en la seva visió per a l'equip.

Marc Casadó podria ser el beneficiat de la no continuïtat de Sergi Roberto

La possible sortida de Sergi Roberto podria obrir la porta a joves talents. Un dels beneficiats podria ser Marc Casadó qui, segons explica Fabrizio Romano, renovarà el seu contracte amb el FC Barcelona fins al juny del 2027. Aquesta extensió podria provocar que el jugador pugui consolidar-se en les pròximes temporades al primer equip culer.

El jove talent ha destacat significativament a les divisions juvenils del Barça i també a l'equip dirigit per Rafa Márquez. Amb l'extensió del contracte fins al 2027, la directiva de Joan Laporta reafirma la fe en Marc Casadó com una figura potencial del primer equip.

Marc Casado, ha despertat l'interès de múltiples equips de LaLiga, atesa la situació contractual. El jugador acabava contracte i podia signar per un altre club si així ho hagués desitjat. Tot i això, ha decidit renovar la seva vinculació al club culer, reafirmant la seva ambició d'assolir l'èxit al club que el va veure créixer.

Marc Casadó podria formar part dels plans d'Hansi Flick

Si finalment Sergi Roberto no continua la temporada que ve, Marc Casadó podria tenir una oportunitat d'or per intentar consolidar-se al primer equip. L'arribada d'Hansi Flick podria ser beneficiosa per al jove del planter, ja que el nou tècnic podria estar disposat a donar oportunitats als joves talents per refrescar la plantilla.

Amb la renovació, Marc Casadó s'assegura tenir la possibilitat de triomfar al Barça. Tot i això, podria implicar que l'actual capità de la plantilla culer pugui sortir de forma inesperada.

L'arribada d'Hansi Flick comporta la possibilitat de canvis significatius, i joves talents com Marc Casadó podrien beneficiar-se d'aquestes noves oportunitats per brillar al primer equip.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: