Joan Laporta aplaudeix amb una imatge del FC Barcelona Femení celebrant un gol al fons

FUTBOL

El nou fitxatge del Barça Femení per a la temporada que ve ja està confirmat

L'equip blaugrana fitxa una futbolista destacada que promet enfortir la plantilla i demostrar-ne el talent

El Barça Femení té dos partits rellevants aquestes pròximes setmanes: la final de la Copa de la Reina i la final de la Lliga de Campions. L'equip blaugrana vol acabar la temporada de la millor manera possible i per això haurà d'aconseguir aquests dos títols importants.

Mentre el Barça Femení es prepara per a aquests partits, fora del terreny de joc continuen les especulacions sobre possibles fitxatges per a la temporada que ve.

El club català té la intenció de reforçar la plantilla amb alguna incorporació. Diversos noms han sorgit en aquestes especulacions, però un sembla que ja és oficial.

Un fitxatge desitjat per al Barça Femení

Després d'unes setmanes d'incertesa sobre el futur d'Ewa Pajor, ja podem confirmar oficialment que la futbolista polonesa no continuarà al Wolsburg la temporada que ve. La jugadora ho ha anunciat a través d'un vídeo al compte oficial del club alemany.

Després de nou anys al Wolsburg, Ewa Pajor abandonarà l'equip per posar rumb a Barcelona. La davantera tenia diferents ofertes de clubs, però finalment s'ha decantat pel club blaugrana com el seu pròxim destí.

Una futbolista golejadora i amb talent

Ewa Pajor és una de les futbolistes més destacades del Wolsburg, amb un impressionant palmarès de 14 títols guanyats amb l'equip alemany.

Durant el seu temps a l'equip, la davantera de 27 anys ha disputat 195 partits i ha anotat un total de 134 gols, unes xifres impressionants que destaquen la gran jugadora que és.

El Barça Femení ja fa temps que tenia interès per Ewa Pajor i finalment el desig de tenir la futbolista s'ha complert. La jugadora ja ha signat el contracte, però el seu fitxatge no s'anunciarà fins que s'acabi la temporada, així ho ha pogut saber betevé.

El Barça sempre encerta les jugadores provinents del Wolsburg

El Barça tanca el primer fitxatge oficial per a la temporada que ve i suma una futbolista de luxe a la zona d'atac que pot aportar molt a l'equip.

Segons el comunicat del club alemany, Pajor tenia una clàusula de rescissió de 500.000 €. Tot i això, ha fet ús d'una clàusula d'exoneració acordada contractualment, cosa que li permetrà arribar lliure al Barça.

No és la primera vegada que el Barça Femení roba jugadores al Wolsburg. Actualment, el club blaugrana compta amb tres jugadores més que han tingut un passat a les files del conjunt alemany: Fridolina Rolfö, Ingrid Engen i Graham Hansen. Les tres futbolistes són essencials a la plantilla blaugrana i ara s'hi suma Ewa Pajor.

➡️ Futbol

Més notícies: