Martina Fernández saltant a l'Estadi Johan Cruyff amb la samarreta del Barça Femení d'escalfament
FUTBOL

L'últim fitxatge del Barça Femení es presenta: debut i gol a la Champions

La jove futbolista ha debutat a Champions ajudant l'equip amb un gol i ja sona per tenir un lloc l'any que ve

El Barça Femení segueix demostrant la seva superioritat i arrasa per on va. Al Barça li ha tocat enfrontar-se al Rosengard al tercer partit de la fase de grups de la Champions i ho ha fet de la millor manera possible, golejant les sueques per 0-6.

La estimada Champions

La Champions, aquesta competició que tothom vol guanyar i que el Barça femení coneix molt bé. L'equip blaugrana ja en té dos i va a buscar la seva tercera Champions, la segona consecutiva. Seria un altre nou rècord per al club.

En aquesta fase de grups, el Barça ha demostrat que de moment continua imbatible. Han guanyat 3 dels partits que han jugat i se situen primeres a la classificació. Pas a pas segueixen buscant aquest trofeu.

El debut de les 'petites'

A la Champions també triomfen les jugadores del planter. Jonatan Giráldez confia plenament a les futbolistes del filial, tant és així que els dóna minuts i les jugadores els aprofiten al 100%.

Giula Dragoni, Júlia Bartel i Martina Fernández, van ser les tres futbolistes que van debutar el primer partit de Champions amb el primer equip. Una d'elles, Martina Fernández, va debutar el primer partit i ho va fer marcant un gol.

Va ser al minut 65, quan la jugadora del planter va entrar al camp amb un somriure. Un somriure que va acabar sent doble, perquè Martina Fernández va anotar l'últim gol del Barça a l'afegit. Aquest gol va significar un pas més per a ella i va demostrar que marcar gols sent defensa també és possible.

Possible fitxatge

A Martina Fernández li ha tocat viure un somni: jugar al primer equip del Barça. El que tota jugadora del planter vol aconseguir, ella ja ho ha fet. La gironina té fitxa amb el Barça B, però és habitual entrenant-se amb el primer equip i aquesta temporada li ha tocat tenir més minuts.

El Barcelona està tenint problemes amb les lesions de jugadores, especialment a la defensa. És per això que Martina Fernández ha hagut d'ocupar el buit de central. La futbolista ja ha estat titular en els dos darrers partits de Lliga formant parella amb Engen i ha fet una gran tasca.

El fitxatge de Martina Fernández és una bona opció per a l'equip i així ocupar la posició de defensa. Podria ser el reemplaçament de Jana Fernández, que segueix lesionada però entrenant amb tot el grup. De moment, seguirem veient Martina Fernández ocupar aquest lloc.

La futbolista està aprofitant al màxim el moment i ha demostrat que està totalment preparada per tenir fitxa amb el primer equip.