Xavi Hernández en primer pla amb els ulls obert mirant a càmera

FUTBOL

El primer fitxatge del Barça agafa forma: nou mitjapunta per 50M€ perquè segueixi Xavi

Va ser un desig clar de Xavi l'estiu passat, però no va poder arribar i ara Joan Laporta té una nova oportunitat per només 50 milions d'euros

Al Barça sembla clar que, de cara al pròxim mercat d'estiu, la plantilla s'ha de reforçar, ja que els primers mesos de la temporada no van complir les expectatives de la junta directiva. Xavi Hernández tenia com a objectiu superar els èxits de la temporada passada.

Tot i això, la plantilla no va rendir al nivell esperat entre novembre i febrer. La manca de resultats positius de forma constant ha deixat el Barça actualment vuit punts per darrere del Reial Madrid a LaLiga. A més, la derrota a la final de la Supercopa d'Espanya va ser un cop dur per a l'equip i la credibilitat del tècnic.

Des que Xavi Hernández anunciés a finals de gener que no planejava complir el contracte, els resultats de l'equip han estat molt bons. Actualment, l'equip està en bona dinàmica i, en cas de superar l'eliminatòria contra el PSG, podria ser candidat per guanyar la Champions League.

La directiva de Joan Laporta ja prepara el pròxim curs

Des de fa uns mesos, la junta directiva de Joan Laporta està treballant de cara al curs que ve. El president culer i Deco estan buscant un nou entrenador en cas que Xavi Hernández decideixi no continuar al capdavant de la plantilla. A més, els directius exploren opcions per reforçar l'equip.

Atesa la freqüència de les lesions al centre del camp, sembla clar que el Barça haurà d'incorporar dos jugadors per a aquesta posició la temporada que ve. Una de les prioritats de Joan Laporta és fitxar un pivot que pugui assumir el rol de titular. A més, el club podria tornar a fixar-se en Bernardo Silva.

Bernardo Silva, de nou sota el radar de Joan Laporta

Durant anys, el Barça ha estat a prop de fitxar el portuguès. Bernardo Silva ha estat un dels objectius de la junta directiva de Joan Laporta des del seu retorn a la presidència. L'estiu passat semblava que la seva incorporació era molt a prop, però finalment el jugador va decidir renovar el seu contracte amb el Manchester City.

Bernardo Silva celebrant un gol
Bernardo Silva | Europa Press

Segons informa Fernando Polo, periodista del Mundo Deportivo, al nou contracte del jugador portuguès s'hauria inclòs una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros. Com que el club necessita ingressar una quantitat considerable el pròxim estiu, la venda de diversos jugadors podria permetre a Joan Laporta aconseguir Bernardo Silva.

Tot i això, l'elecció del nou tècnic serà fonamental per determinar si el Barça realment està interessat a fitxar Bernardo Silva. En cas que Xavi Hernández romangui en el càrrec, Joan Laporta podria optar pel seu fitxatge, ja que el portuguès és un dels desitjos més importants del tècnic català.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: