Ferran Torres en primer pla amb la mirada perduda al costat d'un escut de l'Osasuna i un fons negre
FUTBOL

Ferran Torres gairebé es queda sense lloc per culpa del pròxim fitxatge d'Osasuna

El davanter no està rendint com ho va fer a l'inici de temporada i un excompany podria treure-li el lloc

Ferran Torres, malgrat tenir un molt bon inici de temporada, ha anat abaixant el seu rendiment i el seu lloc podria perillar. Abans de l'inici de temporada era una venda gairebé segura, no estava trobant el seu lloc i ningú no estava content amb el seu rendiment. Però va callar tot el món del futbol signant un molt bon inici, que ha empitjorat cada cop més.

Si la situació continua com fins ara, Ferran Torres podria ser dubte novament, cosa que no el beneficia gens. Cal remarcar la força mental del jugador, que va saber superar els contratemps sobretot gràcies a Ilia Topuria. El jugador va confessar en un pòdcast que gràcies al lluitador va aconseguir canviar la seva mentalitat i aixecar el cap com mai ho havia fet.

Muntatge de Xavi Hernández amb Ferran Torres
Acabarà sent preocupació a Can Barça? | Europa Press

Ez Abde torna a aparèixer als radars

L'espanyol va aconseguir relaxar-se una mica en veure que Ez Abde era l'elegit per marxar, però ara torna a estar a l'aguait. El marroquí no s'està desenvolupant com creien que ho faria els del Reial Betis i podrien estar considerant la seva sortida. Li està costant trobar-se i la solució podria ser la cessió, almenys fins a final de temporada.

L'Osasuna s'ha emocionat amb la possible tornada d'Ez Abde, ja que va aconseguir destacar i aconseguir l'afecte dels vermellets. L'afició el considerava un més de la família i el tractaven com el millor, per la qual cosa, òbviament, la marxa va ser dolorosa. De fet, si van arribar tan lluny a la Copa del Rei, va ser, en part, gràcies a Ez Abde, per la qual cosa li estan molt agraïts.

La solució podria ser una cessió fins a final de temporada, perquè així recuperi confiança i nivell i pugui tornar al Reial Betis amb les piles carregades. Manuel Pellegrini va dipositar tota la seva confiança en Ez Abde i no s'acaben d'entendre: necessita un remei per al baix rendiment. Una altra opció seria la cessió al seu antic club, el FC Barcelona, que podria arribar a fer-li lloc si Ferrran Torres no espavila.

La seva tornada és possible

Encara que el FC Barcelona no comptava amb Ez Abde, podria interessar-se en qualitat de cedit. Tot i així, la situació és complicada, ja que no tenen molts diners i no és realment necessari. Això deixa l'Osasuna com a primer candidat: podrien tornar a comptar amb Ez Abde i aprofitar-lo durant el que queda de temporada.

Durant el mercat de gener veurem quin serà el futur d'Ez Abde, un atacant amb molt de talent. Malgrat no ser gens oficial, és bastant possible que els sevillans es moguin per enviar-lo a un altre club. Haurem de seguir el marroquí molt de prop.