Xavi Hernández amb el Camp Nou de fons
FUTBOL

El detall després de la lesió de Joao Cancelo que no agradarà res a Xavi Hernández

El Barça no acaba de buidar la infermeria i avui ha patit una nova lesió que trastoca els plans de Xavi

La primera meitat del partit entre la UD Las Palmas i el FC Barcelona ha tingut de tot. Intensitat, ritme, càstigs, ocasions i fins i tot una nova lesió. Sí, Joao Cancelo ha causat baixa al minut 5 després d'un cop dur al genoll esquerre en intentar rematar la pilota.

En un primer lloc, els serveis mèdics del FC Barcelona han intentat que el lateral pogués tornar-hi, i de fet ho han aconseguit. Tot i això, només un parell de minuts després de tornar, Joao Cancelo s'ha estirat a terra i Xavi Hernández s'ha vist obligat a donar entrada a Andreas Christensen.

Andreas Christensen, assenyalat

Això sí, el que no esperava Xavi era que només donar entrada al defensor danès, la UD Las Palmas marcaria el primer gol del matx. Ho ha fet un ex del FC Barcelona, Munir, que ha aprofitat el desgavell de la defensa blaugrana per obrir el marcador.

Una jugada que ha deixat clarament retratat Andreas Christensen, ja que el central acabava d'ingressar, desplaçant Jules Koundé al lateral dret. I precisament en aquell instant, Munir ha aprofitat per colar-se entre el '15' i Ronald Araújo per posar l'u a zero.

Andreas Christensen no juga tot el que li agradaria, però Xavi Hernández segur que no canvia els seus plans després d'avui. La UD Las Palmas ha tornat a deixar palès les debilitats del FC Barcelona i, especialment, els que floreixen a la zona defensiva. La lesió de Joao Cancelo se suma a la d'Íñigo Martínez, que fa diversos partits que està fora i l'equip ho està notant.

La UD Las Palmas té el fitxatge que ocuparà el lloc de Joao Cancelo

Sens dubte, més que el gol en contra, la pitjor notícia per al FC Barcelona ha estat la lesió de Joao Cancelo. Caldrà estar pendents de l'abast, però és evident que la zona afectada és molt sensible i podria ser greu. Tot i això, caldrà esperar les proves per conèixer quants partits es perdrà.

En aquest sentit, Xavi Hernández s'haurà d'acostumar ràpid a la seva absència, ja que a més de la lesió, Joao Cancelo està cedit i el FC Barcelona tindrà molt complicat emprendre el seu fitxatge. Tot i això, el que sí que podria arribar amb molta més facilitat és Julián Araújo, lateral de la UD Las Palmas.

Avui no ha pogut jugar per la famosa clàusula de la por, però el '2' està cedit pel FC Barcelona i la tornada està cantada. És un fitxatge gratis i que ha demostrat un bon nivell a les illes, per la qual cosa segur que Xavi Hernández ho reclama per a la temporada que ve.