Marc-André ter Stegen en primer pla amb la cara seriosa

El fitxatge que posa contra les cordes Ter Stegen juga a LaLiga i costa 4 M€

El FC Barcelona ja podria estar pensant en una porteria sense l'alemany

El FC Barcelona té molt pocs llocs on pugui dir que hi ha jugadors indiscutibles. Potser a dalt es troba Robert Lewandowski com a indiscutible i al centre de la defensa podríem parlar de Ronald Araújo com l'home de confiança de Xavi Hernández. Ara bé, en ambdues posicions pot existir rotació.

Això sí, la posició en què no sembla haver-hi debat és la porteria blaugrana, ja que Marc-André Ter Stegen s'hauria guanyat el dret que cap membre del club pugui qüestionar la seva perpètua titularitat.

En aquest sentit, el 2024 el porter alemany complirà 10 anys defensant la porteria del FC Barcelona. Una longevitat que pocs porters han pogut tenir en equips com el conjunt blaugrana.

Tanmateix, tota etapa arriba al final i el FC Barcelona hauria d'anar buscant una alternativa a l'alemany si vol que la seva porteria continuï ben coberta els pròxims anys. D'aquesta manera, podrien barrejar-se noms com el d'Álvaro Valles, el porter que es troba en un gran moment defensant la porteria de la UD Las Palmas.

Álvaro Valles, un porter desconegut

El porter andalús està sent una de les sorpreses de la Lliga a la porteria. Álvaro Valles actualment és el Zamora de la Lliga, davant de porters com el mateix Marc-André Ter Stegen, Kepa Arrizabalaga, Jan Oblak o Gazzaniga, que està triomfant al Girona FC. D'aquesta manera, el porter seria una molt bona opció per al FC Barcelona, perquè l'actual porter blaugrana ja té 31 anys, cosa que fa que calgui anar buscant el seu substitut.

Álvaro Valles atura un esfèric i mira a l'estesa amb la pilota entre les mans
Álvaro Valles | Europa Press

A més, el porter andalús de 26 anys també té l'experiència necessària que podria oferir un porter de garanties, amb un preu al voltant de 4 milions d'euros. Un preu que podria considerar la directiva blaugrana per incorporar-lo com a suplent i que vagi familiaritzant-se a disputar partits davant la porteria del FC Barcelona.

D'aquesta manera, el club aconseguiria un porter que actualment ostenta 0,92 gols per partit, una mitjana que fa que sigui el Zamora de LaLiga EA Sports.

Ter Stegen no és etern

L'alemany ha ofert al FC Barcelona un gran servei els últims 10 anys, i en la major part és el titular indiscutible per als nombrosos tècnics que han passat per la banqueta blaugrana. Ara bé, tots els jugadors tenen data de caducitat i el club haurà de posar l'ull en el seu substitut tard o d'hora per evitar que la defensa de la porteria del FC Barcelona es vegi novament minvada per una mala gestió directiva.