Joao Cancelo celebrant el seu gol contra el Betis
FUTBOL

El FC Barcelona segella la seva classificació als vuitens després de vèncer el Porto

Els de Xavi Hernández aconsegueixen una victòria molt important, amb un excel·lent Joao Cancelo, que ha estat el protagonista del partit

El FC Barcelona ha vençut aquesta nit el Porto amb un marcador final de 2-1. L'equip de Xavi Hernández ha tornat a recuperar les bones sensacions que deixo a l'inici de la temporada, i ha demostrat que quan volen són capaços de generar un bon joc i d'acontentar els seus aficionats.

La plantilla culer amb aquesta victòria aconsegueix resoldre moltes de les crítiques rebudes durant les setmanes anteriors. Amb la consecució dels tres punts, el FC Barcelona segella pràcticament la seva classificació a la ronda següent. Uns vuitens de final que els culers no disputen des de la temporada 20/21.

El FC Barcelona torna a la senda de la victòria i deixa bones sensacions

Durant la primera part el Porto ha generat diverses ocasions de perill, però han topat amb Iñaki Peña. L'alacantí, que ha disputat avui minuts davant de l'absència de Ter-Stegen i s'ha mostrat molt segur sota la porteria. Els de Sérgio Conceiçao han estat capaços d'avançar-se al marcador, però l'alegria els ha durat molt poc perquè minuts més tard, Joao Cancelo ha posat l'empat al marcador.

Els de Xavi Hernández han sortit amb ganes a la segona part i ja al primer minut, Joao Félix ha disparat al pal. Justament al cap de 10 minuts més tard, ha estat quan el lusità ha marcat el segon gol per al FC Barcelona. A partir d'aquell moment, el Porto amb prou feines ha generat ocasions tan clares com a la primera meitat.

La possible lesió de Joao Cancelo, la mala notícia del partit

La pitjor notícia del partit ha estat, sens dubte, les molèsties que ha patit Joao Cancelo al minut 81. El portuguès ha demanat el canvi i ha entrat l'Alejandro Balde, que s'ha assegut avui a la banqueta davant el canvi que ha proposat avui Xavi Hernández. Les molèsties del lusità generen diverses incògnites de cara al partit de diumenge que ve, on el FC Barcelona s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid.

La baixa de Joao Cancelo qui ha estat el millor del FC Barcelona al partit d'avui, pot suposar molts problemes per a Xavi Hernández. Però de moment, amb la victòria, els culers s'han assegurat la classificació a la ronda següent.