Eric Garcia sobre un fons verd

Eric García deixa en evidència el pitjor fitxatge del Barça dels darrers anys

El central està que se'n surt, però el seu amic ni juga!

Eric García no va demostrar el que se n'esperava al FC Barcelona, però sí que ho està fent al Girona FC. Pot semblar un equip de segon pla per als que no estiguin molt ficats a la classificació, però encapçala la taula de LaLiga. Per aquesta mateixa raó encara té més mèrit allò del defensa en qualitat de cessió, que està destacant més del que s'esperava.

Eric García ja acumula 8 partits jugats (titular en tots aquests), 1 gol i una bona feina defensivament. No obstant això, Joan Laporta va enviar un altre membre de la plantilla a Girona, un en què hi havia moltes esperances dipositades, però que ni juga: el seu nom és Pablo Torre. El jove migcampista de 20 anys va arribar al FC Barcelona amb l'esperança de tenir minuts, però no va ser així i ara intenta recuperar-se.

Pablo Torre mirant amb el rostre descompost i la samarreta del Girona
Pablo Torre no troba el seu lloc | Europa Press

Eric García, la gran sorpresa

Eric García, malgrat ser un jugador de nivell, no estava rendint, i per això va acabar cedit. Ara sembla que ha trobat el seu lloc en un club que va millor que el FC Barcelona i el Reial Madrid, i per això ha d'estar content. De moment li va millor que al seu company, Pablo Torre, que no aconsegueix encaixar.

Pablo Torre va arribar al FC Barcelona per una successió de promeses que al final no es van complir. No tenia cabuda al FC Barcelona, i sembla que al Girona tampoc. Va començar la temporada anotant un bonic gol i amb bones sensacions, però des que es va lesionar no aixeca el cap. De fet, ja hi ha rumors que podria tornar per anar-se'n cedit a un altre lloc.

Una petita molèstia al genoll el va deixar apartat del terreny de joc dues setmanes: des d'aquell moment no ha tornat a ser el mateix. Pablo Torre ha de mirar endavant i intentar seguir els passos d'Eric García, que està rendint més del que s'esperava. Això és una bona notícia per al FC Barcelona, ja que podria suplir els centrals culers o, si no és necessari, vendre'l per una bona quantitat.

Es quedarà al Girona o tornarà al FC Barcelona?

És molt possible que el Girona intenti comprar Eric García, que té difícil tenir minuts al conjunt culer. Però a Montilivi estan contents amb ell i això és positiu per al FC Barcelona, que podria treure un bon tall per la seva venda. El català finalitza la seva etapa de cessió a finals de temporada, i per això els moviments es faran, en tot cas, a l'estiu.

El gran dubte és què passarà amb Pablo Torre, que des de la seva partida del Racing de Santander no ha pogut demostrar el que val. L'únic que pot fer és treballar de valent i recuperar el seu antic nivell per poder lluitar per la titularitat o, com a mínim, per minuts. És molt possible que tingui oportunitats amb la Sub-21, així que és el seu moment per brillar.