Ilkay Gündogan mirant al capdavant amb barba i amb cara de preocupació
FUTBOL

L'equip que estima Ilkay Gündogan ja vol tancar el fitxatge per a 2025

Un històric club s'ha interessat a aconseguir els serveis del jugador alemany de cara a 2025

Ilkay Gündogan va arribar al Barça procedent del Manchester City a cost zero en un moviment que ràpidament es va convertir en un dels millors fitxatges de l'era Joan Laporta. Des de la seva arribada, el centrecampista ha estat una peça fonamental a l'esquema de Xavi Hernández durant la seva primera temporada com a culer. Amb la seva capacitat per controlar el joc, la seva visió i la seva habilitat per marcar gols importants, Gündogan n'ha ofert una gran versió.

L'impacte d'Ilkay Gündogan no s'ha limitat únicament al seu rendiment al camp. Fora d'aquest, ha estat un líder dins del vestidor, aportant experiència i professionalisme a una plantilla que es troba en un procés de renovació. El seu fitxatge ha estat un exemple perfecte de com un jugador pot contribuir significativament tant a l'àmbit futbolístic com al personal.

El Galatasaray vol Ilkay Gündogan

Tot i això, segons els rumors que han tornat a circular insistentment els últims dies, Ilkay Gündogan podria estar preparant la seva sortida cap al Galatasaray l'estiu de 2025. L'alemany, que ja ha expressat diverses vegades la seva admiració pel club turc, podria unir-se al seu equip de somni un cop finalitzi el contracte amb el Barça.

El novembre de l'any passat ja van començar a sorgir rumors sobre un possible fitxatge d'Ilkay Gündogan pel Galatasaray. Aquests rumors s'han intensificat novament els últims cinc dies, i suggereixen que el jugador podria estar considerant seriosament unir-se al club turc una vegada que el seu contracte expiri el 2025. El '22' sempre ha dit que li agradaria jugar al Nef Stadium abans de retirar-se.

El Barça no posarà impediment a la sortida al Galatasaray

Aquesta possibilitat no és sorprenent, ja que Ilkay Gündogan és seguidor del Galatasaray des de la seva infància i ha manifestat públicament el seu somni de jugar algun dia per al conjunt d'Istanbul. Tot i aquests rumors, el Barça espera comptar amb el mateix nivell de compromís i rendiment de l'alemany per a la temporada que ve. La seva presència al centre del camp ha estat crucial per a Xavi Hernández, i la seva influència és esperada novament en la campanya futura.

La directiva del Barça, conscient del desig d'Ilkay Gündogan de complir el seu somni de jugar a Turquia, no posarà impediments a la sortida el 2025 si així ho decideix. Els aficionats culers gaudiran de la seva qualitat i lideratge almenys una temporada més. La seva contribució fins ara ha estat inavaluable, i el seu comiat potencial el 2025 encara és lluny.

Mentre els rumors sobre el Galatasaray continuen, el seu impacte al Barça serà recordat com un dels grans èxits de la gestió de Joan Laporta.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: