Eduardo Camavinga, de perfil, mirant Carlo Ancelotti

FUTBOL

Eduardo Camavinga fa veure a Carlo Ancelotti el seu greu error amb els fitxatges

El jugador francès pot ser baixa per al pròxim partit i se li pot sumar un altre problema al tècnic italià

La planificació esportiva del Reial Madrid amb vista a l'actual temporada no ha estat bona. La marxa de Karim Benzema no ha estat ben reemplaçada i la plantilla té problemes a la línia ofensiva. Ara bé, el problema principal està en la defensa.

Les lesions han minvat molt l'actual plantilla. Tot just començar la temporada, Éder Militão es va trencar el lligament encreuat del genoll dret, mentre que Courtois, qui havia estat el pilar defensiu de l'equip durant les últimes temporades, també va patir la mateixa lesió. Florentino Pérez, pensant que tenia prou jugadors a la plantilla per suplir aquestes baixes, només va incorporar Kepa Arrizabalaga.

Carlo Ancelotti paga les conseqüències d'una mala gestió esportiva

Tanmateix, Carlo Ancelotti ha sabut gestionar molt bé el grup i ha obtingut molt bons resultats. Però no només això, dies previs a la inauguració del mercat hivernal, David Alaba va patir un trencament del lligament encreuat de la cama esquerra. Davant la baixa del central austríac, en aquell moment sí que s'esperava que Florentino Pérez acudís al mercat per reforçar la plantilla.

Els dos centrals titulars de la temporada passada són al dic sec. Els primers dies de gener, es va especular amb la possibilitat que el Reial Madrid fes la incorporació d'un defensa experimentat fins al final de la temporada. Ara bé, això no s'ha produït i Carlo Ancelotti ha d'afrontar el que resta de temporada amb Antonio Rüdiger i Nacho Fernández.

Eduardo Camavinga, possible baixa per al partit contra el Girona

El pitjor esdeveniment possible per al Reial Madrid ha passat. Antonio Rüdiger està de baixa i, encara que el seu retorn pot ser proper, Carlo Ancelotti ja ha hagut d'afrontar el partit contra l'Atlètic de Madrid amb Dani Carvajal com a central. A l'espanyol, com és normal, se'l va veure fora de posició i va tenir diversos errors.

La no incorporació d'un defensa central al mercat hivernal ha provocat que Carlo Ancelotti hagi de fer diversos experiments. Eduardo Camavinga es va retirar lesionat del partit i és un altre possible afectat que es pot perdre l'italià per al partit contra el Girona. El jugador francès ha demostrat en diverses ocasions la seva polivalència per ocupar diferents posicions al terreny de joc, cosa que el converteix en un dels favorits del tècnic.

La primera exploració referent a la lesió d'Eduardo Camavinga indicava que només era un cop. Per tant, és probable que estigui disponible per a les pròximes trobades. Tot i això, atesa la seva importància a l'equip, és possible que Carlo Ancelotti no l'exposi i el reservi per al partit de Champions League.