Florentino Pérez amb un gran somriure i Sergio Ramos al fons amb la samarreta del Sevilla FC

FUTBOL

Es deixa voler, el nou Sergio Ramos del Sevilla, possible fitxatge del Reial Madrid

L'equip madridista necessita un central i un jugador del Sevilla se situa a l'òrbita del president blanc

Una de les prioritats que té la directiva del Reial Madrid de cara al pròxim curs és reforçar la defensa. Les baixes d'Éder Militão i David Alaba han minvat molt el cos tècnic i la competitivitat de l'equip. Carlo Ancelotti per moments s'ha quedat amb Nacho Fernández com a únic defensa central disponible.

La mala planificació esportiva per part de la directiva madridista ha provocat que Carlo Ancelotti hagi hagut de fer experiments per resoldre diverses baixes en moments puntuals de la temporada. Tot i la insistència del tècnic italià a reforçar la línia defensiva, el passat mercat hivernal Florentino Pérez va fer cas omís. Durant diverses setmanes es va especular amb la possibilitat d'incorporar un nou central; no obstant això, mai no va passar.

Florentino Pérez busca renovar la defensa per al pròxim curs

Florentino Pérez sembla tenir clar que, en cas d'invertir, prefereix fer-ho al mercat estiuenc i no a l'hivernal. La plantilla necessitava urgentment l'arribada d'un nou central, però també necessita un lateral dret, ja que Dani Carvajal no jugarà per sempre.

A més, Nacho Fernández afronta la darrera temporada del seu contracte. Vist que el rendiment del capità no ha estat a l'altura del que s'esperava, és probable que Florentino Pérez no li proposi una renovació. Si finalment es produeix la marxa de l'espanyol, això ens faria indicar novament que la presència d'un nou defensa és requerida.

Davant d'aquest escenari, Florentino Pérez s'ha fixat al Sevilla i a la nova perla. Un futbolista que recorda molt Sergio Ramos als seus inicis i que pot ocupar perfectament el carril i la zona central de la defensa. És clar que parlar de Sergio Ramos són paraules grans, però el Reial Madrid ja el té al punt de mira i ell s'ha deixat voler.

Juanlu Sánchez centrat en el dia a dia amb el Sevilla

Les últimes setmanes, s'ha rumorejat el nom de Juanlu Sánchez com a possible incorporació per al Reial Madrid. El defensor del Sevilla està fent una gran temporada, cosa que ha provocat l'interès de la secretaria tècnica madridista. Tot i això, el jugador no sembla estar informat sobre això.

"No tinc constància de res d'això, no sé si els meus representants... Estic molt content a Sevilla, per mi és un somni poder estar jugant aquí i el meu cap ara mateix és aquí", va declarar recentment Juanlu Sánchez. "El Reial Madrid és el club més gran d'Espanya o dels més grans... ara tinc el cap aquí i en el futur ja es veurà", va afegir el defensor.

Per tant, Juanlu Sánchez no tanca la porta en arribar al Reial Madrid per a sorpresa de tots. Sergio Ramos va obrir el camí i Juanlu podria ser el següent. Florentino Pérez ja el té al punt de mira i aquest estiu hi podria haver sorpresa, ja que hi ha molts altres interessats.