Muntatge de Mikel Arteta amb l'escut del FC Barcelona

FUTBOL

Deco vol treure un fitxatge de 40 M€ a Mikel Arteta

El director esportiu portuguès s'ha interessat en una jove perla neerlandesa que també agrada a l'equip anglès

Al Barça semblen ser conscients que si volen competir al màxim nivell els pròxims anys, el club ha d'incorporar joves talentosos. L'actual situació econòmica que viu l'entitat impedeix fer incorporacions de jugadors d'un calibre alt. El club no es pot permetre fer desemborsaments molt elevats, per la qual cosa els millors jugadors semblen inaccessibles per a la directiva de Joan Laporta.

Al club semblen tenir la intenció de crear un projecte a llarg termini. La irrupció de Pau Cubarsí i Lamine Yamal ha estat una notícia molt positiva per al club culer. La directiva, conscient que actualment no poden competir amb els grans clubs internacionals, ja ha mostrat diverses vegades interès per joves amb un futur prometedor.

Jorrel Hato, la nova perla de l'Ajax

L'exemple més clar és que Lucas Bergvall va estar a punt de fitxar pel Barça. La incorporació de joves talentosos que encara no són estrelles consolidades sempre és més factible que fitxatges d'un alt calibre. La directiva n'és conscient i sembla haver posat el seu focus en un nou jugador.

En aquesta ocasió, l'elegit sembla Jorrel Hato, actual jugador de l'Ajax d'Amsterdam. El jove, nascut el 2006, és considerat per diversos experts internacionals com un dels millors defenses del futur. El neerlandès forma part de la dinàmica del primer equip des del curs passat i s'ha consolidat com a titular de forma regular.

Jorrel Hato ha demostrat diverses vegades tenir un nivell molt elevat, a més de tenir lideratge i maduresa malgrat la seva jove edat. El neerlandès s'ha convertit en el capità més jove de la història de l'Ajax d'Amsterdam, cosa que mostra la confiança que hi té el club.

Deco i Joan Laporta s'interessen a Jorrel Hato

Vist l'elevat nivell que ha mostrat Jorrel Hato, diversos clubs europeus s'han interessat a aconseguir la contractació. Des de fa setmanes col·loquen l'Arsenal com el clar favorit per aconseguir els drets del neerlandès. Tot i això, sembla que la directiva de Joan Laporta recentment s'ha interessat en el defensor.

L'Ajax valora el jugador en un mínim de 40 milions d'euros. Joan Laporta ha posat els seus objectius al defensor neerlandès, però sembla complicat que el Barça pugui competir econòmicament amb l'Arsenal. Per això l'equip de Londres sembla ser el clar favorit per aconseguir el jove jugador.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: