Robert Lewandowski mirant cap al front amb Xavi Hernández darrere seu mirant a l'estesa
FUTBOL

La decisió de Xavi Hernández amb Robert Lewandowski que ha encès Deco i Laporta

La pèssima gestió del tècnic culer a San Mamés ha provocat que la junta directiva s'enfadi amb l'entrenador

L'eliminació del FC Barcelona a San Mamés pot portar conseqüències per a Xavi Hernández. La Copa del Rei era l'única alternativa real per al conjunt culer d'aconseguir un títol, ja que a LaLiga estan allunyats per 8 punts del primer i les opcions a Champions, vist el nivell de l'equip, són pràcticament nul·les. Si no aconsegueix tocar metall al final de la temporada, això podria provocar que el tècnic de Terrassa pogués posar fi a la seva etapa com a entrenador culer.

La gestió del partit davant de l'Athletic per part de Xavi Hernández va ser molt pèssima. L'entrenador va tenir l'oportunitat de fer diversos canvis en diferents moments del matx; tot i això, només va gastar cinc dels sis que tenia disponibles. La condició física de la plantilla és molt baixa i això va provocar que els jugadors a la pròrroga ja estiguessin sense energia.

Pèssima gestió de Xavi amb els canvis a San Mamés

No només amb això, el tècnic culer, segons la manera de veure'l de la junta directiva culer, realitzo uns canvis que no van millorar l'equip, sinó que ho van empitjorar. Héctor Fort va entrar com una urgència, pel fet que Alejandro Balde va marxar lesionat. Pau Cubarsí va ser l'elegit per substituir Andreas Christensen al minut 70, ja que el danès així ho va estipular amb Xavi. Aquests dos canvis són entenedors, però, a partir d'aquí, els jugadors que van entrar al terreny de joc amb prou feines van generar un impacte positiu.

Joao Félix va entrar al terreny de joc substituint Robert Lewandowski i l'aportació del lusità va ser pràcticament nul·la. Un cop ja a la pròrroga, tant Sergi Roberto com Marc Guiu van ser els últims canvis del tècnic de Terrassa. Però on posa èmfasi la directiva és que Vitor Roque, malgrat estar escalfant, cosa que parla que físicament estava preparat, no entro al terreny de joc.

Deco i Laporta no entenen que Vitor Roque es quedarà a la banqueta

Tant Deco com Joan Laporta han fet un gran esforç perquè el davanter brasiler pogués arribar al gener a la dinàmica culer. Tots dos entenen que el jove deu passar per un procés d'adaptació, però que Marc Guiu fos l'últim recurs per intentar empatar el partit, sembla que no ha assegut bé a la directiva.

Xavi Hernández va fer una mala gestió dels canvis, des de la directiva no entenen que Vitor Roque es quedés a la banqueta. L'equip necessitava empatar el partit, com a mínim, per forçar penals i tenir l'opció d'aconseguir un títol. Tot i això, no ha estat així i els dubtes sobre el tècnic culer tornen a sorgir.