Vitor Roque amb un escut del Getafe a la part posterior de la imatge
FUTBOL

Els 5 fitxatges que valora el Barça per si Vitor Roque se'n va: N'hi ha 2 del Getafe!

Dos davanters del Getafe, entre els 5 candidats per rellevar Vitor Roque si surt del Barça

El futur de Vitor Roque al FC Barcelona de cara a la temporada que ve continua sent incert. Amb Xavi Hernández al capdavant, les probabilitats que el brasiler continués a la plantilla culer eren pràcticament mínimes. I amb Hansi Flick sembla que no serà gaire diferent, perquè el club ja ha elaborat una llista de possibles substituts.

Des del seu fitxatge, Vitor Roque ha acumulat molt pocs minuts al Barça i la seva sortida no està gens descartada. La seva incorporació es va produir en un intent de pal·liar el mal moment golejador que travessava Robert Lewandowski i realment va funcionar, però no com s'esperava. El polonès va tornar als seus números habituals després de l'arribada del brasiler, i va deixar Tigrinho sense oportunitats.

I ara, tot i que l'arribada de Hansi Flick podria significar un canvi de rumb, la possibilitat que acabi sortint és real. La intenció de Deco és que marxi cedit, però el seu representant, André Cury, ja va avisar que si se n'anava, seria traspassat. Un escenari que ha activat les alertes a la cúpula del Barça, que ja vigila 5 davanters low-cost per si surt Vitor Roque; i dos són del Getafe.

Vitor Roque condueix la pilota amb la samarreta del FC Barcelona durant un partit

Vitor Roque té els seus 5 substituts

En cas que Vitor Roque sigui cedit, la directiva té la intenció de fer una incorporació que pugui ser útil com a substitut de Robert Lewandowski. Això sí, Deco i Joan Laporta valoren dues maneres diferents d'afrontar el possible adeu: apostar per la Masia o fitxar al Getafe.

Segons Mundo Deportivo, el Barça també està considerant opcions internes com l'ascens de joves promeses de la Masia. Marc Guiu i Pau Víctor són dos noms que han sorgit com a possibles solucions des de les categories inferiors. A més, també es preveu l'opció d'apostar per Ansu Fati, encara que la continuïtat no està garantida.

De l'altra banda, al radar culer hi ha dos futbolistes del Getafe: Borja Mayoral i Mason Greenwood. Tots dos podrien aportar el gol necessari per complementar el polonès a la davantera.

Borja Mayoral està valorat en 15 milions i ha anotat 15 gols a LaLiga, i és una opció atractiva, però complicada a causa de la situació financera del Barça. Per la seva banda, Mason Greenwood ha fet 8 gols i el seu fitxatge pel FC Barcelona és més assequible. Això sí, sempre en qualitat de cedit, ja que el United demana 50 milions pel traspàs.

La continuïtat de Vitor Roque continua en l'aire

Malgrat la llista de candidats, sembla que Hansi Flick vol donar una oportunitat a Vitor Roque. El seu futur, doncs, seria ocupar el rol de suplent de Robert Lewandowski, però tenint més protagonisme que aquest any. A més, sempre queda l'opció del mercat hivernal per buscar una sortida a la desesperada.

Tot i això, el Barça no vol adormir-se sobre els llorers i ja ha triat 5 possibles reemplaçaments. Apostar pel planter seria, sens dubte, l'opció més econòmica i alineada amb la filosofia del club. A més, aquesta estratègia permetria a la directiva destinar recursos financers a unes altres àrees que necessiten reforços urgents.

En canvi, el fitxatge de Borja Mayoral o la cessió de Mason Greenwood serien opcions més rocambolesques. El primer, per la quantitat de diners necessaris per concretar l'operació; i el segon, per la dificultat de convèncer el United.

Això sí, amb Hansi Flick sembla que Vitor Roque podria tenir una nova oportunitat. Ara la directiva ha de sospesar amb cura les seves opcions, considerant tant el desenvolupament dels joves com les necessitats immediates de la plantilla.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: