Muntatge de Gerard Pique amb escut del Chelsea
FUTBOL

El Chelsea ofereix 15M€ pel fitxatge del successor de Gerard Piqué: només té 16 anys

L'equip anglès vol pescar a 'La Masia' davant els problemes econòmics que té l'entitat culer

'La Masia' del FC Barcelona ja ha demostrat ser una mina de talents de molta classe i nivell. Els últims casos més recents de jugadors que s'han consolidat al primer equip culer són tant com Lamine Yamal, Fermín López o Gavi. Tots tres han tingut una irrupció molt ràpida, on en uns mesos han demostrat estar capacitats de rendir a l'elit absoluta i amb la samarreta d'un dels equips més grans del món.

A la plantilla culer hi ha molts jugadors que s'han format a les categories inferiors del FC Barcelona, com els ja esmentats, però també Sergi Roberto, Alejandro Balde, Oriol Romeu. A més, Xavi Hernández durant la pretemporada ja es va emportar diversos jugadors del filial per veure'ls durant els amistosos i n'hi va haver diversos que van cridar l'atenció al tècnic. Fins al punt, que el cos tècnic va optar per incloure'n algun per a la llista de la Champions League.

Pau Cubarsí ho té tot per triomfar al FC Barcelona

Entre ells, hi ha Pau Cubarsí, que és considerat com una de les peces claus del futur del club culer. El jove defensor, de 16 anys, que ha estat disputant el Mundial Sub 17 a Indonèsia, ha ofert un gran nivell. Davant el bon nivell que va oferir, diversos observadors van anotar el seu nom a l'agenda com un futurible defensor d'un nivell alt.

Pau Cubarsí s'ha alçat com una figura molt important al Juvenil A. Xavi Hernández, que segueix de prop la seva evolució ho tenen molt present en cas que caigui lesionat un defensor de la primera plantilla. Tot i això, no sembla ser l'únic que segueix la pista al jove de 16 anys, ja que en els últims dies han crescut els rumors sobre un possible interès del Chelsea.

El Chelsea posa el seu objectiu a Pau Cubarsí

El conjunt anglès sembla que s'ha interessat a aconseguir els drets de Pau Cubarsí. Davant el mal moment econòmic que està afrontant el FC Barcelona, el Chelsea vol aprofitar aquesta oportunitat per endur-se el jugador per 15 milions d'euros. Per a Joan Laporta, aquest ingrés podria suposar un import rellevant, però al club valoren de manera molt positiva el jugador i saben que la seva projecció és molt alta.

Pau Cubarsí sí que segueix amb la seva evolució, no tindrà gaires problemes per debutar al primer equip. Un cop el FC Barcelona ja s'ha classificat per als vuitens de final de la Champions League, Xavi fins i tot podria fer-ho debutar si el partit contra l'Anvers ja està decidit. Tot i l'interès del Chelsea, la junta directiva no valora la venda del jove de 16 anys.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: