Carlo Ancelotti pensatiu
FUTBOL

El candidat ideal per vestir el '9' del Reial Madrid rebutja l'oferta

Florentino Pérez haurà de buscar una alternativa davant la negativa del davanter

El Reial Madrid, des de la marxa de Karim Benzema, necessita incorporar-ne un gran nou. La posició del "9" ha quedat bacant davant la marxa del francès i la no arribada de Kylian Mbappé l'estiu passat. Tot i que Joselu està rendint a un bon nivell, no era l'elegit per ser el titular, sinó com un revulsiu.

Amb el nou sistema que proposa Carlo Ancelotti, el Reial Madrid surt amb dos davanters al seu onze inicial. Normalment, tant Vinicius com Rodrygo Goes són els elegits pel tècnic italià, però de vegades Joselu ha sortit de titular també. Davant la falta de referències ofensives que té l'equip merengue, Florentino Pérez estarà buscant un “9” de talla mundial.

Lautaro Martínez, tanca la porta del Reial Madrid

Des de fa uns quants anys, el nom de Lautaro Martínez ha estat a l'agenda del Reial Madrid. Tot i això, per diferents circumstàncies el jugador no ha pogut arribar a vestir la samarreta blanca. A Florentino Pérez li agrada molt, tot i això, el davanter, de 26 anys, no sembla tenir la intenció d'abandonar la ciutat de Milà.

Lautaro Martínez va estar a la gala de la Pilota d'Or com a nominat i passo pels mitjans acreditats que li van preguntar sobre una possible arribada al Reial Madrid. "El Reial Madrid? Òbviament, estem parlant d'un gran equip. El meu cap i el meu cor sempre són dirigits a l'Inter. A Milà, amb la meva família, em sento bé i només vull portar l'Inter el més alt possible i seguir guanyant trofeus".

Lautaro Martínez no signarà pel Reial Madrid

Davant la negativa de Lautaro Martínez, Florentino Pérez haurà de buscar un nou davanter per cobrir la davantera de la plantilla. L'argentí sembla tenir la seva ment centrada a l'Inter i de moment no té intenció de sortir-ne. El bahienc és considerat com un pilar a l'equip nerazzurri i la seva sortida faria molt de mal als aficionats.

Lautaro Martínez sembla que no serà l'elegit per reforçar la davantera del Reial Madrid. Davant d'això, Florentino Pérez s'haurà de fixar en altres davanters. Tot i que Vinicius està tenint una bona adaptació a la seva nova demarcació i que Joselu ha aconseguit aportar gols, el mal moment que afronta Rodrygo pot per determinar que cal incorporar un davanter.