Primer pla del futbolista del Reial Madrid, Brahim Díaz
FUTBOL

Brahim Díaz no jugava, i ara frena l'últim fitxatge de Florentino Pérez

El cas de Brahim Díaz és molt curiós: va arribar per ordre de Florentino, però no jugava mai; i ara que ha de deixar pas a un fitxatge, Ancelotti el posa a jugar

Brahim Díaz va tornar al Reial Madrid aquest estiu després del seu periple de tres temporades a la Serie A. Carlo Ancelotti volia cobrir la sortida de Marco Asensio al PSG de qualsevol manera, i Florentino Pérez li va oferir el fitxatge del menut mitjapunta. Tot i això, no va ser fins passats diversos mesos de competició quan va començar a tenir minuts importants.

Sí, perquè fins al mes de novembre, Brahim Díaz només havia aparegut a estones al Santiago Bernabéu. Ni el seu bon paper sobre la gespa, ni els càntics de l'afició servien per convèncer Carlo Ancelotti que li havia de donar més protagonisme. Tots els aficionats estaven desitjosos de veure de prop la seva màgia, però la realitat és que va començar com l'últim de la fila.

Això sí, a base de gols, assistències i grans actuacions individuals, Brahim Díaz s'ha anat fent lloc al Reial Madrid i, actualment, és el primer canvi per a Carlo Ancelotti. Si l'italià necessita talent, driblatge o poder ofensiu, l'ex del City està llest i mai defrauda, encara que la seva participació està frenant l'aparició d'un altre gran fitxatge blanc.

Brahim Díaz es guanya la confiança de Carlo Ancelotti

Pocs podien entendre els pocs minuts de Brahim Díaz a l'inici de temporada. Va arribar preparat per jugar, però Carlo Ancelotti va retardar la seva entrada fins que va estar completament segur de les seves qualitats. I, precisament ara que juga, Arda Güler és el perjudicat directe.

És clar que el turc va arribar massa aviat al Reial Madrid. Només ha jugat mitja temporada a l'elit i en una lliga menor com la turca, però allà per on passa aixeca passions. Tots els que han vist jugar Arda Güler coincideixen en la seva enorme qualitat, la seva intel·ligència sobre el camp i el seu futur brillant, però sembla que Carlo Ancelotti no té pressa.

Ara com ara, malgrat que Arda Güler està completament recuperat de les molèsties que han endarrerit la seva aparició, Brahim Díaz està al davant. I és que, de moment, Arda Güler només ha pogut jugar 59 minuts a Copa del Rei, 8 a la Supercopa d'Espanya i 9 a LaLiga. Unes dades realment preocupants i que han obert la porta a moltes especulacions, com la possible marxa al gener.

Arda Güler sortirà del Reial Madrid?

A l'estiu, només fitxar pel Reial Madrid, Arda Güler va comparèixer davant els mitjans el dia de la seva presentació. A causa de la seva joventut i poca experiència a l'elit, diversos mitjans li van preguntar si acceptaria sortir cedit, però la seva resposta va ser contundent: no.

A partir d'aquell dia, el seu debut era l'esdeveniment més esperat per l'afició del Reial Madrid, però ha trigat diversos mesos a produir-se. Primer, Arda Güler va patir una lesió al genoll i després uns problemes musculars que li han tingut apartat fins ara. Sí, perquè ara ja està totalment recuperat i llest per jugar, però ha topat amb la presència de Brahim Díaz.

De fet, com a mostra, el cap de setmana passat a Las Palmas, Jude Bellingham era baixa per acumulació de targetes. Una situació que obligava Carlo Ancelotti a fer canvis a l'onze, però Arda Güler no va ser l'elegit. Brahim Díaz va ocupar el lloc de mitjapunta i el turc va haver de conformar-se amb els últims minuts.