Jules Koundé amb el peto d'escalfament i la mirada perduda davant un escut del Bayern Munic

FUTBOL

El botxí de Jules Koundé se'n va al Bayern, fitxatge d'última hora

El jugador que va superar Koundé en diverses ocasions ha estat fitxat a l'últim moment pel conjunt alemany

Jules Koundé ha quedat retratat en diversos partits, sobretot aquesta temporada, que no està al seu millor nivell. La temporada passada, el central va ser un dels més destacats del FC Barcelona i de LaLiga, coronant-se com un dels millors. Per desgràcia, aquesta temporada no se sap què ha passat amb ell, que està desaparegut.

A l'últim partit "Granada-Barça", hi va haver un jugador que va destacar especialment, vam parlar de Bryan Zaragoza, el migcampista espanyol. El jugador va anotar els dos gols que van servir als granadins per empatar contra els catalans. Jules Koundé va ser un dels més assenyalats, ja que va cometre errors greus que van ajudar el Granada CF.

Imatge de Bryan Zaragoza amb la samarreta del Granada
La nova incorporació del Bayern Munic | Europa Press

Bryan Zaragoza té nova casa

Recentment, s'ha anunciat que Bryan Zaragoza ja aterra a Alemanya per seguir la seva carrera al Bayern de Múnich, cosa que no s'esperava. El fitxatge ja era oficial, però la idea era que es mantingués al Granada CF fins a final de temporada en qualitat de cedit. Però, per desgràcia per al conjunt alemany, Coman s'ha lesionat i necessiten urgentment l'espanyol.

És un jugador determinant, un d'aquells que pot fer que un partit tingui un gir dràstic en només uns minuts. Es va veure contra el FC Barcelona, on Jules Koundé no va mostrar la seva millor versió i va quedar en evidència. El central està a un nivell molt baix, tant que se li ha mogut al lateral per veure si juga un paper millor.

Sembla que Pau Cubarsí, la jove promesa culer, s'està començant a assentar al centre de la defensa, amb Ronald Araújo. Certament, és una dupla que il·lusiona força i se sent molt més sòlida que amb Joules Koundé. Per ara, sembla que el francès seguirà al lateral, només queda esperar i veure fins quan el mantenen a l'onze titular.

Joules Koundé, el central que va passar del tot al no-res

Jules Koundé ja ha assegurat diverses vegades que no se sent còmode com a lateral, però no està en una bona posició per exigir res. Sembla que estarà, com a mínim, fins a la sortida de Xavi Hernández jugant com a lateral. Encara li queden uns mesos per demostrar que val i per aconseguir tornar al centre de la defensa.

És una tasca difícil, però veient com va jugar la temporada passada, qualitat en té més que suficient. En els pròxims partits podrem veure si recupera el bon nivell o si segueix arrossegant-se pels terrenys de joc. Cal seguir molt de prop Jules Koundé per no perdre'ns cap novetat.