Marcos Alonso mirant a un costat amb cara de preocupació i la samarreta d'escalfament del Barça
FUTBOL

El Barça troba el nou Marcos Alonso, fitxatge gratuït i disposat a ser suplent

El madrileny sortirà del club culer en finalitzar la temporada actual i la directiva sembla tenir clar el seu substitut

El FC Barcelona es prepara per afrontar una reestructuració al lateral esquerre de cara a la temporada que ve, després de confirmar-se la sortida de Marcos Alonso en finalitzar l'actual curs. El jugador madrileny, que amb prou feines ha comptat amb minuts en aquesta campanya, no ha rebut oferta de renovació per part de la directiva de Joan Laporta, cosa que el portarà a buscar nous horitzons fora del club culer.

Amb la marxa de Marcos Alonso, el Barça es troba davant la necessitat d'enfortir aquesta posició al camp. La directiva de Joan Laporta ha posat la mirada en possibles reforços que puguin cobrir el buit deixat pel lateral espanyol. En aquest context, el nom d'Alejandro Balde com una opció interna per ocupar aquest lloc, confiant que el jove del planter pugui recuperar la seva millor versió i consolidar-se com el titular en aquesta demarcació.

Sergi Cardona, el candidat a substituir Marcos Alonso

Tot i això, els rumors indiquen que el Barça també està explorant el mercat a la recerca d'opcions externes, i un dels noms que ha cobrat força les últimes setmanes és el de Sergi Cardona. El jugador actualment milita a Las Palmas i el seu contracte expira el pròxim mes de juny, fet que el converteix en un agent lliure i en una oportunitat atractiva per a la directiva de Joan Laporta.

Sergi Cardona

Segons fonts properes al club, Sergi Cardona ha despertat l'interès del Barça i es podria convertir en un reforç de qualitat per a la plantilla de Xavi Hernández. El jugador s'ha destacat per la seva versatilitat i la seva capacitat per exercir-se tant en la posició de lateral esquerre com en altres posicions del camp, fet que el converteix en un actiu valuós per a qualsevol equip.

Sergi Cardona, una opció de baix cost per reforçar la defensa culer

La política de fitxatges a cost zero implementada per Joan Laporta en els darrers anys fa que la incorporació de Sergi Cardona sigui encara més atractiva per al club culer. Així, la directiva podria reforçar la plantilla sense incórrer en grans despeses econòmiques.

El Barça es troba en procés de reestructuració al lateral esquerre després de la sortida de Marcos Alonso, i l'arribada de Sergi Cardona podria ser una solució ideal per cobrir aquesta posició. Amb Alejandro Balde com a priori el titular, el jugador de Las Palmas acceptaria el rol de suplent, tot esperant la seva oportunitat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: