Nico Williams apuntant amb el dit cap al front al costat d´un escut del FC Barcelona

FUTBOL

El Barça troba la fórmula per pagar el fitxatge de Nico Williams

Joan Laporta i Deco ja han trobat la forma per poder fer front al fitxatge de Nico Williams

El FC Barcelona ja prepara el mercat de transferències després d'una temporada decebedora. Amb la necessitat de reforçar la seva plantilla per al curs vinent, la directiva liderada per Joan Laporta està treballant de valent per assegurar els fitxatges que revitalitzin l'equip.

Entre les prioritats marcades hi ha la incorporació de dos pivots d'alt nivell per enfortir la medul·lar, on s'ha sentit massa l'absència deixada per Busquets. Guido Rodríguez, procedent del Betis, sembla que és l'elegit per ocupar un d'aquests llocs. La seva arribada a cost zero ofereix una solució immediata a la necessitat de l'equip.

Tot i això, la directiva també busca complaure les demandes de l'entrenador Xavi Hernández, que ha expressat el seu interès a reforçar la línia d'atac.

Nico Williams, una de les prioritats de la directiva culer

En aquest context, el nom de Nico Williams ha sorgit com una gran opció. L'extrem espanyol, que fins fa poc semblava fora de l'abast del Barça, ha tornat a ser a la llista d'objectius malgrat renovar el contracte amb l'Athletic Club. La clàusula de rescissió s'ha mantingut al voltant dels 50 milions i ara el club català busca fórmules per poder pagar.

Deco, el director esportiu del Barça, seria un defensor ferm de la contractació de Nico Williams. Considera que la joventut, el talent i la versatilitat el converteixen en un actiu valuós per a l'equip. Per tant, està disposat a sacrificar Raphinha aquest mateix estiu per aconseguir els fons necessaris per portar l'extrem de l'Athletic.

Tot i que en un principi es va descartar el seu fitxatge a causa de les dificultats econòmiques, la possibilitat de generar diners mitjançant la venda de Raphinha ha reobert la porta a la seva incorporació. Xavi Hernández el vol i Deco ja ha trobat la fórmula.

Raphinha es porta la mà al pit amb Nico Williams al costat amb la boca oberta

Raphinha és el sacrificat

Raphinha, que ha brillat amb llum pròpia aquesta temporada, s'ha convertit en una peça cobejada al mercat. El seu rendiment ha despertat l'interès de diversos clubs de la Premier, i el Barça espera rebre ofertes substancials que ajudin a finançar l'operació per Nico Williams.

El possible traspàs de Raphinha no només significaria un ingrés econòmic significatiu per al Barça, sinó que també obriria espai a l'equip per a l'arribada de Williams. Encara que el brasiler ha estat important a l'esquema de l'equip, la seva sortida es percep com un sacrifici necessari.

Amb els ulls posats en el futur, el Barça busca assegurar les peces clau que li permetin tornar a competir al nivell més alt. L'interès en Nico Williams representa un pas en aquesta direcció, mentre el club continua el procés de reconstrucció amb determinació i visió a llarg termini. Tanmateix, per fer-ho, caldria la venda d'un actiu rellevant.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: