Pau Cubarsí en primer pla fent una ganyota d'enuig amb la cara

FUTBOL

El Barça tempta un fitxatge gratis perquè competeixi amb Pau Cubarsí

La directiva culer ha tornat a sondejar la incorporació d'un jugador que pot competir amb el jugador del planter per un lloc a l'onze

Les sortides de Marcos Alonso i Sergi Roberto del Barça semblen ser una realitat. Tots dos finalitzaran la seva vinculació amb l'equip culer una vegada s'acabi l'actual temporada. Atès que cap no ha ofert un gran nivell, la directiva de Joan Laporta no planeja oferir-los la renovació i es convertiran en agents lliures a partir del pròxim mes de juny.

En el cas de Marcos Alonso, el jugador amb prou feines ha pogut gaudir de més de 350 minuts de joc, fet que ha provocat que la seva renovació ni tan sols es plantegi. Pel que fa a Sergi Roberto, encara que ha tingut minuts de veritable importància, la no continuïtat de Xavi Hernández provoca que la directiva hi hagi deixat de confiar. Atès que les sortides dels dos jugadors es produiran, el més probable és que la directiva opti per incorporar dos fitxatges per suplir les baixes en defensa.

Mario Hermoso, un altre cop a l'òrbita del Barça

Un dels candidats és l'actual jugador de l'Atlètic de Madrid, Mario Hermoso. L'experimentat defensor finalitza el seu contracte amb l'entitat matalàs el pròxim mes de juny, per la qual cosa és lliure de negociar la seva incorporació a un altre equip com a agent lliure. A la directiva de Joan Laporta ja fa uns quants anys que són darrere del jugador i en aquesta ocasió és quan més real sembla l'interès de l'equip culer.

Mario Hermoso és un jugador amb característiques que encaixarien perfectament a la defensa del FC Barcelona. En aquest cas, el jugador de l'Atlètic de Madrid pot jugar tant com a lateral esquerre com a central, cosa que valora molt positivament la junta directiva de Joan Laporta. Un escenari que posa contra les cordes Pau Cubarsí, ja que tal com ha passat aquest any amb Íñigo Martínez, haurien de competir per un lloc a l'onze titular.

Pau Cubarsí pot sumar competència

L'actual directiva culer fa diversos estius que realitza incorporacions de jugadors que acaben contracte. Aquesta política de fitxatges ha resultat molt positiva per a l'entitat catalana, ja que millora la plantilla sense generar un cost en concepte de fitxatges. Mario Hermoso no sembla tenir la intenció de prolongar el contracte amb l'Atlètic de Madrid, per la qual cosa compleix la condició de Joan Laporta.

L'arribada de Mario Hermoso a la dinàmica culer es podria produir per competir amb Pau Cubarsí en moments puntuals de la temporada. El jove pot ocupar els dos perfils del centre de la defensa i l'actual jugador de l'Atlètic de Madrid sol ocupar el perfil esquerre, i per això pot suposar competència directa per al jugador del planter.

En principi, Mario Hermoso no arribaria a la dinàmica culer per ser-ne titular. Tot i això, és força probable que acumuli minuts de rellevància en moments puntuals de la temporada i pugui complicar Pau Cubarsí.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: