Muntatge amb Iñaki Peña i Ter-Stegen
FUTBOL

El Barça assenyala el fitxatge que competirà amb Ter Stegen i deixarà fora Iñaki Peña

La directiva del FC Barcelona té clar que el substitut del porter alemany no serà l'alacantí i consideren un altre nom

La baixa de Ter Stegen ha estat clau per al rendiment de l'equip del FC Barcelona. El porter alemany, des de ja fa diverses temporades, ha estat un fix en els esquemes per als diferents entrenadors culers. Si bé el seu rendiment no ha estat sempre extraordinari, moltes vegades ho ha estat i això ha elevat el nivell de la plantilla.

Per a molts aficionats de LaLiga, Ter Stegen va ser el MVP de la temporada passada. El gran rendiment que va oferir el porter durant les 38 jornades van permetre al FC Barcelona aconseguir el títol de lliga. Gran part de la solidesa defensiva que va aconseguir la plantilla de Xavi Hernández va ser perquè els davanters rivals van topar amb el porter alemany.

La directiva espera la tornada de Ter Stegen amb ànsies

Ter Stegen durant l'actual inici de la temporada va continuar mostrant un gran nivell. Tot i això, una lesió lumbar que es va produir el novembre de 2023 ha provocat que el jugador s'hagi absentat dels terrenys de joc durant diversos mesos. S'espera que el porter torni a la dinàmica dels entrenadors abans del partit de la Champions League per enfrontar-se al Nàpols.

Els aficionats culers estan desitjant que Ter Stegen torni a l'onze titular, ja que el rendiment que ha ofert Iñaki Peña ha creat dubtes. A la directiva culer també han sorgit i sembla que assumeixen la culpa d'haver mostrat la seva confiança en el jugador i d'haver apostat per l'alacantí com a substitut de l'alemany.

Ander Astralaga, el substitut d'Iñaki Peña per a la temporada que ve

Durant les primeres setmanes, on es va confirmar que el germà estaria tant de temps de baixa, es va valorar la possibilitat d'incorporar un altre porter, però es va apostar per Iñaki Peña per suplir Ter Stegen. L'alacantí no ha tingut grans actuacions i això ha provocat que la junta directiva hagi decidit apostar per un altre porter de cara a la temporada que ve, com a segon porter.

I és que, des de la junta directiva de Joan Laporta, es mostren molt confiats en les capacitats d'Ander Astralaga. L'actual tercer porter de la plantilla culer mostra als entrenaments tenir una gran facilitat per al joc aeri i un bon domini amb els peus. Atès que només té 19 anys, el seu futur és prometedor i podria ser l'elegit per ser el segon porter la temporada que ve i el substitut de Ter Stegen en un futur no gaire llunyà.

L'arribada d'Ander Astralaga al primer equip de manera definitiva podria posar Iñaki Peña a la rampa de sortida. La junta directiva en valora la venda, com una possible via d'ingrés.