Íñigo Martínez s'emporta les mans al capdavant en un entrenament amb el Futbol Club Barcelona
FUTBOL

El Barça rep una oferta de 70M€ que aclareix el futur d'Íñigo Martínez

Des de la Premier League llencen la casa per la finestra per Koundé


El FC Barcelona compta amb un dels millors defensors del món. Així ho està demostrant Jules Koundé durant aquest inici de temporada. És per això que grans clubs han posat la lupa sobre el central francès, que estan disposats a fer grans ofertes.

Entre aquesta llista d'equips que ho desitgen hi ha el Newcastle, tal com apunten des d'Anglaterra. Concretament per Mohammed Bin Salán, propietari dels magpies, que és un apassionat de l'exercici de Jules Koundé des de la seva etapa al Sevilla. Aleshores ja va intentar el seu fitxatge, però va haver de claudicar davant el FC Barcelona; però ara, a causa dels problemes econòmics del club català, tot pot passar i res no és descartable.

Koundé, davant d'una oferta del Newcastle

El Newcastle United ha aixecat un imperi del no-res. Fa un parell de temporades lluitava per no tornar a Championship, i ara es mesura contra els peixos més grans a la Champions League. Tot això gràcies a l'entrada en escena del Fons Inversor Saudita, que de la mà de Mohammed Bin Salmán, han elevat a les garses al següent nivell.

Tot i això, per acabar de consolidar-se a l'elit futbolística, necessiten reforços d'alt calibre. Tot i ser el club més ric del món, el seu projecte no s'ha basat a llençar la casa per la finestra. La directiva del Newcastle ha optat per un desenvolupament conservador pel que fa a l'estructura de l'equip. Volent evitar la inversió precipitada, com el PSG.

Per aquest mateix motiu, durant aquest curs ja han fet fitxatges de renom com Bruno Guimaraes o Alexander Isak. Ara li queda pendent reforçar la defensa, i el nom favorit per als geordies és Jules Koundé. Des d'Anglaterra informen que acceptarien desemborsar fins a 70 milions d'euros, 20 quilos més dels que va pagar el Barça. El seu principal argument per persuadir el gal seria la garantia de ser titular en un club capdavanter de la Premier League i que juga Champions. Una situació que al Barça de Xavi no se li podria assegurar a causa de l'alta competència que hi ha al planter.

Jules Koundé somrient al costat de l'escut del Newcastle

Via lliure per a Íñigo Martínez

L'ex de l'Athletic Club es va unir al FC Barcelona com a agent lliure aquest mateix estiu. Amb Araújo, Christensen i Koundé, el basc partia com el quart central del conjunt blaugrana. Tot i això, amb la hipotètica sortida de Jules al Newcastle, el seu camí s'aclariria considerablement. Fins al punt, que es podria assegurar un lloc com a titular en una baralla directa amb Christensen per ser l'acompanyant de Ronald.

Íñigo Martínez va arribar entre cotons, amb unes molèsties al peu, que el van apartar del juliol fins al setembre. Es va perdre la pretemporada i no va debutar fins a la jornada 5 contra el Betis. Tot i això, amb les recents lesions que hi ha hagut a la defensa, l'internacional espanyol ha quallat unes actuacions més que notables.

De fet, les estadístiques ho recolzen, havent aconseguit mantenir la porteria a zero en dues ocasions en els darrers 4 partits. El seu darrer partit davant la Reial Societat, el seu exequip, va acabar de reforçar aquest argument. Va guanyar 5 de 8 duels disputats i va completar un 87% de les passades. Amb Araújo, va ser el més destacable d'un grisenc Barça.

Tant en defensa de quatre com de cinc, Íñigo Martínez està guanyant sencers per refermar-se amb la titularitat al FC Barcelona aquesta temporada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: