Muntatge de De Jong amb escut Bayern
FUTBOL

El Barça rep el NO més dolorós: és millor que Frenkie de Jong, però escull el Bayern

El FC Barcelona, pendent del futur d'un jugador i de la decisió del Bayern Múnic, que pretén arrabassar-lo al club blaugrana

El FC Barcelona tenia pendent de millorar la plantilla. Xavi Hernández necessita reforços per aconseguir capgirar la dinàmica en què es troba el club. Joan Laporta està decidit a donar-li a fer esforços econòmics per donar millors membres al cos tècnic per assolir els objectius marcats a l'inici de la temporada.

Xavi Hernández té clar quines han de ser les posicions que cal reforçar. Davant la greu lesió que ha patit Gavi, el cos tècnic ha perdut múscul a la línia medul·lar i més important, la murrieria i el joc tàctic que aportava l'andalús. Atès que s'estima que el jove, de 19 anys, no tornarà com a mínim fins a la temporada que ve, el míster de Terrassa ha sol·licitat reforçar la línia medul·lar.

Xavi Hernández demana reforçar la plantilla i suggereix diversos noms

Xavi Hernández ha donat a la directiva diversos noms, entre els quals s'han inclòs Joshua Kimmich, Martín Zubimendi i Florian Wirtz. Els dos primers no tenen res a veure amb el tercer, tant el jugador del Bayern Múnic com el de la Reial Societat, són pivots defensius. El seu rol podria ser molt important arribar al FC Barcelona, ja que des de la marxa de Busquets, aquesta demarcació, s'ha quedat òrfena.

Tot i això, el tècnic sembla haver demandat el fitxatge de Florian Wirtz. El noi, de 20 anys, ha demostrat que està capacitat per rendir al màxim nivell i Xavi Hernández està enamorat futbolísticament del jugador. Des de l'arribada de Xabi Alonso, el germà s'ha consolidat al Bayer Leverkusen i s'ha posicionat com el millor jugador de l'equip.

Florian Wirtz, deixa plantat Xavi Hernández

Tot i els desitjos de Xavi Hernández, la premsa alemanya parla dels últims rumors de mercat, que situen Florian Wirtz molt a prop del Bayern Múnic. El conjunt bavarès, que està acostumat a endur-se totes les perles que sorgeixen a la Bundesliga, sembla que s'emporta la goia. Davant els problemes econòmics que afronta el FC Barcelona, Joan Laporta no pot competir amb el Bayern, cosa que li ha deixat en safata el fitxatge del jugador del Leverkusen.

Florian Wirtz és considerat com la perla alemanya que millor projecció i potencial té, juntament amb Musiala. Si el Bayern de Múnic aconsegueix ajuntar aquests dos jugadors, l'equip germà s'assegurarà durant moltes temporades dues potencials Pilotes d'Or.

Xavi Hernández, davant d'això, haurà de buscar diferents alternatives per intentar suplir la baixa de Gavi.