Foto Rapinha jugador del FC Barcelona somriu

FUTBOL

El Barça rep una oferta boja per Raphinha, 70 M€ pel seu fitxatge

Des d'Anglaterra asseguren que hi ha equips interessats en el davanter brasiler disposats a pagar una xifra elevada per emprendre'n el fitxatge

Els resultats obtinguts pel Barça fins ara no han estat positius. Les expectatives de la plantilla culer eren molt altes i no s'estan complint. La junta directiva va fer un gran esforç durant el mercat estival per reforçar l'equip de Xavi Hernández.

En els primers mesos de competició es va veure com les arribades tant de Joao Félix com de Joao Cancelo van ser molt productives. Tanmateix, a mesura que han passat les setmanes, es pot dir que les seves incorporacions han minvat la plantilla. Si bé individualment tots dos jugadors han estat correctes, el grup ha perdut la solidesa defensiva que va mostrar la temporada passada.

Raphinha a la rampa de sortida

Atès que els resultats no estan sent positius i les opcions d'aconseguir un títol són escasses, es preveu que la junta directiva faci diversos canvis per a la temporada que ve. La situació econòmica del club no ha millorat i s'especula que Joan Laporta pensa a vendre diversos actius per equilibrar els comptes.

Com que hi ha hagut diversos jugadors que no han millorat les seves prestacions respecte al curs anterior, ells serien els millors col·locats per sortir. Entre aquests noms hi ha el de Raphinha. El davanter brasiler és lluny dels seus registres numèrics de la temporada passada i la sortida de Xavi pot fer que la seva venda s'acceleri.

La sortida de Raphinha acostaria el desig de Joan Laporta

Diversos mitjans britànics asseguren que el Tottenham està molt interessat a aconseguir els serveis de Raphinha. Encara que la seva temporada no està sent excel·lent, el davanter encara manté un bon estatus entre els equips de la Premier League. S'especula que el club de Londres pot arribar a oferir fins a 70 milions d'euros per aconseguir el fitxatge del brasiler.

Tot i això, des d'Anglaterra també es rumoreja que el Manchester United i el Chelsea han mostrat interès en Raphinha. Si es fes una licitació pel davanter culer, la venda del jugador suposaria un ingrés molt important per a les arques del club.

En cas de produir-se la venda de Raphinha, és probable que Joan Laporta intenti el fitxatge de Joao Félix. El jugador lusità sempre ha estat del gust del president i, amb la sortida del brasiler, el club tindria prou poder econòmic per afrontar la petició de l'Atlètic de Madrid. Si no, l'operació quedaria totalment descartada.