Muntatge de Deco amb Joan Laporta
FUTBOL

El Barça obra el miracle i Deco es posa a treballar en el fitxatge favorit per gener

Joan Laporta sembla que està a prop d'aconseguir els ingressos necessaris per poder optar als fitxatges que demana Xavi

Els darrers rumors indiquen que el FC Barcelona sembla estar a prop de tancar la venda de 'Barça Studios'. Les últimes setmanes, Joan Laporta ha fet diversos viatges a la península aràbiga, on sembla haver tancat la venda d'una nova palanca. Com que la junta directiva no va aconseguir que arribessin els diners d'Orpheus i Socios.com, s'ha vist obligada a buscar noves alternatives que estan a prop d'encarrilar-se.

S'estima que el FC Barcelona aviat tancarà la venda del 49 % de 'Barça Visión' per un valor proper als 200 milions d'euros. Un ingrés per a les arques culers molt important que podria permetre que Xavi Hernández pugui obtenir reforços al mercat hivernal. Amb aquesta palanca, tot apunta que Joan Laporta podrà oferir al tècnic culer el que desitja.

El reforç que demana Xavi pot estar a prop de produir-se

Xavi Hernández ha deixat clar diverses vegades que la plantilla té problemes en la línia medul·lar i que necessita reforços. Tot i això, el mateix tècnic ha comentat que la situació econòmica del club fins ara no permetia fer incorporacions. Amb l'arribada de la nova palanca, s'estima que el club podria fitxar al mercat hivernal i millorar la plantilla de cara a la segona part de la temporada.

Tant Deco com Xavi Hernández estarien d'acord que la prioritat del club ha de ser reforçar la línia medul·lar. Tanmateix, els perfils del jugador que s'ha d'incorporar varien depenent del criteri. Sembla que el tècnic té com a prioritat la incorporació d'Aleix García, mentre que el director esportiu prefereix optar per un jugador menys consolidat a l'elit, però amb una projecció més gran.

Deco té diversos noms apuntats a les seves agendes

Els noms que podrien ser a l'agenda de Deco són Gabriel Moscardo o André Trinidade. Tots dos jugadors brasilers tenen unes característiques similars i agraden molt a la directiva culer. No obstant això, el jugador del Sao Paulo sembla estar a prop de fitxar pel PSG i, quant al del Fluminense, el seu club demana una elevada xifra per deixar-lo sortir, per la qual cosa, el director esportiu no podria concretar-ne el fitxatge.

Ara bé, hi ha un jugador que ha passat desapercebut, però que també agrada molt a Deco, i aquest és Amadou Onana. L'actual jugador de l'Everton mostra tenir un físic imponent però, malgrat tot, una qualitat excelsa. Davant la seva explosió a l'actual curs, el FC Barcelona sembla haver apuntat el seu nom a l'agenda, però el seu fitxatge seria molt complicat atès que el club anglès valora el jugador en 50 milions d'euros.

La nova palanca pot suposar que Xavi Hernández obtingui nous reforços. Encara que al club no hi ha consens sobre quin jugador fitxar. Tant Deco com el tècnic tenen les seves preferències i caldrà veure qui guanya el pols.