Joao Félix s'emporta les mans al capdavant envoltat de bitllets de 500 euros

FUTBOL

El Barça no pot pagar Joao Félix, però es llança a buscar un fitxatge de 100 M€

La directiva culer pensa en una alternativa diferent en cas de no emprendre el fitxatge del davanter lusità

Davant els resultats negatius que ha obtingut el Barça l'actual temporada, sembla que la directiva està considerant fer diversos canvis a la plantilla. L'equip no ha complert les expectatives marcades, cosa que pot portar Joan Laporta i Deco a voler fer una reestructuració. Encara que el tècnic català té part de la responsabilitat en el baix rendiment, peces com Joao Félix també en tenen la culpa.

Molts aficionats culers esperaven que els pesos pesants de la plantilla fessin un pas endavant, però no ha estat així. Els reforços que van arribar a l'estiu semblaven enfortir l'equip, que venia de guanyar LaLiga i la Supercopa. Tot i això, el FC Barcelona no ha aconseguit revalidar cap dels dos títols i fitxatges com el de Joao Félix queden seriosament en dubte.

Joao Félix no rendeix i s'acosten canvis al Barça

A causa del baix rendiment d'alguns jugadors com Joao Félix, la directiva planeja obtenir beneficis amb la venda de diversos d'ells. La situació econòmica del club no ha millorat, per la qual cosa necessiten generar ingressos significatius per equilibrar els comptes. El FC Barcelona encara compta amb diversos actius molt valorats al mercat internacional, fet que podria ajudar a complir els objectius financers establerts.

Des de fa diverses setmanes es rumoreja que el FC Barcelona estaria disposat a escoltar ofertes per Ronald Araújo, Joules Koundé, Raphinha, Frenkie de Jong i Ferran Torres. Si algunes d'aquestes vendes es concreten, el club tindria ingressos considerables, cosa que li donaria marge per fer diferents incorporacions. Joao Félix, per la seva banda, no pot ser venut perquè està cedit, però la decisió consisteix a emprendre el seu fitxatge o deixar-lo passar.

Rafael Leão si, Joao Félix no

Recentment, a la premsa italiana s'ha parlat sobre l'interès de Joan Laporta i Deco en el jugador Rafael Leão. La directiva culer sembla estar convençuda que l'equip necessita una gran estrella internacional per ocupar una demarcació en què Joao Félix no ha brillat. La relació entre Laporta i Jorge Mendes, representant del jugador portuguès, podria ser clau per concretar l'operació.

El baix rendiment de Joao Félix fa que la directiva culer no tingui intenció de fer-ne la incorporació permanent. Malgrat ser un dels favorits de Laporta, el jugador no ha complert amb les expectatives del club. A més, l'alt preu que demanaria l'Atlètic de Madrid faria que el fitxatge fos molt difícil de concretar.

Per tant, sembla que, si la directiva planeja fer una gran incorporació, Rafael Leão seria l'escollit. Tot i això, la recent renovació del jugador podria dificultar el traspàs, ja que l'AC Milan exigiria un pagament superior als 100 milions d'euros per desprendre's del davanter.