Xavi Hernández al costat d´una sirena
FUTBOL

El Barça es classifica per a la final, però Xavi Hernández rep una mala notícia

El Barça aconsegueix la victòria i la classificació a la final de la Supercopa, però el joc de l'equip continua oferint molts dubtes

El FC Barcelona aconsegueix la classificació a la final de la Supercopa d'Espanya. Els de Xavi Hernández s'enfrontaran diumenge que ve al Reial Madrid per conèixer qui s'erigeix campió. La plantilla culer ha aconseguit fer un partit sòlid on s'ha imposat a l'Osasuna 2-0.

Els de Xavi Hernández necessitaven aconseguir una victòria contundent per aclarir tota mena de dubtes. Les últimes setmanes, els resultats obtinguts per la plantilla culer no han estat els esperats i això ha provocat que els aficionats hagin estat molt crítics amb els jugadors i el cos tècnic.

De nou, l'equip de Xavi torna a proporcionar un joc molt poc vistós

El FC Barcelona des de l'inici del partit ha demostrat ser força superior a l'Osasuna pel que fa a la possessió de l'esfèric. Però com en jornades anteriors, als jugadors culers els ha faltat efectivitat i ha tornat a demostrar fragilitat defensiva. Durant la primera part els de Xavi Hernández han tingut poques ocasions de gol, mentre que els vermells han tingut les més clares.

Raphinha ha marxat lesionat al minut 40, una de les notícies negatives per al FC Barcelona. Si bé la lesió no sembla ser gaire greu, el brasiler ha notat prou per demanar el canvi. L'extrem, que havia estat força important per al tècnic culer les dues últimes setmanes, podria ser baixa per diumenge.

Robert Lewandowski dona la classificació al FC Barcelona

L'entrada dels suplents en clau culer han significat un canvi significatiu per als interessos de Xavi Hernández. El tècnic de Terrassa ha estat encertat amb els canvis i l'entrada de Joao Félix i Pedri han canviat la cara a l'equip.

El primer gol del Barça ha arribat al minut 59 i ho ha fet Robert Lewandowski. Un robatori de Christensen al centre del camp, que ha proporcionat una ràpida jugada culer que ha rematat el polonès. Lamine Yamal al 92' sentenciava el partit.

Amb la victòria del FC Barcelona, Xavi Hernández aconsegueix aclarir els dubtes generats amb anterioritat pel mal rendiment que ha tingut l'equip les setmanes anteriors. Diumenge a les 20 h tindrem un nou 'Clàssic' on tots dos equips tractaran de coronar-se com a campions de la Supercopa. En cas de l'equip culer, revalidaria títol i els madridistes intentaran tornar a conquerir-la després de fer-ho el 2022.