Ada Hegerberg amb la samarreta d'entrenament del Lió i l'escut del Barça al fons
FUTBOL

El Barça Femení dona els primers passos per fitxar una estrella mundial

L'equip blaugrana continua estirant la corda perquè la futbolista vingui en un futur

Després de diversos intents fallits aquests últims anys, el Barça Femení torna a la càrrega per intentar fitxar una estrella mundial. Serà aquesta vegada la definitiva?

Un reforç de luxe per al Barça

Ada Hegerberg acaba contracte amb l'Olympique de Lió al juny i el seu representant ja ha tingut una reunió amb el Barça per al seu possible fitxatge.

La incorporació de la futbolista a l'equip català seria un dels millors reforços per al Barça. La zona davantera és una de les posicions prioritàries que ha de reforçar el Barcelona. El Barça necessita una davantera que aprofiti aquestes ocasions generades per l'equip. Ada Hegerberg té el perfil adequat.

Una referent històrica

En els darrers mesos, Ada Hegerberg ha viscut una muntanya russa d'èxits i desafiaments a la seva carrera futbolística. La seva fita històrica va ser l'èxit de convertir-se en la primera jugadora a guanyar una Pilota d'Or. La futbolista ha estat una gran referent en el futbol femení i en la lluita de la igualtat en aquest esport.

La noruega es troba en un moment vital esportivament. Després de passar per un període de lesions, la futbolista ha tornat a ser golejadora, així ho demostren els seus 19 gols en 18 partits. A més, ha portat el seu equip als quarts de final de la Lliga de Campions i es consolida com la màxima golejadora històrica de la competició.

El problema de la negociació salarial

Un dels principals obstacles de l'arribada de la noruega és l'aspecte financer. Tot i la qualitat indiscutible de la jugadora, el Barça s'enfronta a un problema econòmic .

Caldrà saber com la jugadora es pot adequar a l'escala salarial i què tan disposada estaria a rebaixar en cas que se li demanés accedir a una fitxa menor. Això també dependrà de les renovacions de les jugadores que ocupen un gran espai al fair play financer.

Mentre el Barça treballa per tenir el fitxatge de la noruega, el Lió no es queda enrere. L'equip vol mantenir la millor jugadora, però haurà de lluitar contra altres equips.