La defensa del Barça Femení Mapi León, en primer pla amb una foto d?equip de l?Arsenal femení.
FUTBOL

El Barça Femení s'oblida de Mapi León: una estrella de l'Arsenal, fitxatge confirmat

El Barça Femení segueix treballant en la planificació del mercat i un fitxatge demostra que es dubta de Mapi León

Com el primer equip masculí, el Barça Femení ja treballa amb la vista posada en la planificació de cara al proper mercat de fitxatges d'estiu. Tot i que l'equip que dirigeix Jonatan Giráldez ja ha anat fent els deures durant la temporada, a Can Barça asseguren que el Barça Femení encara té més incorporacions per anunciar. En aquest sentit, un dels possibles fitxatges podria deixar molt tocada la central aragonesa Mapi León, que segueix recuperant-se d'una lesió al menisc extern del genoll.

El Barça Femení vol continuar regnant a Europa i el president del club culer, Joan Laporta, està disposat a llençar la casa per la finestra. Tant és així que, el Barça Femení, ja ha tancat el fitxatge de 3 estrelles que arribaran al primer equip femení amb un objectiu clar: rellevar les emocions a la plantilla. Ara com ara, el Barça Femení ja havia confirmat, de forma extraoficial, 2 noves incorporacions, però ara s'ha filtrat que treballa en una tercera per rellevar la defensa Mapi León.

El mercat de fitxatges del Barça Femení serà força senzill d'afrontar, però un dels principals punts d'interès serà conèixer les reaccions d'Alexia Putellas i Mapi León. En el cas de Putellas, la migcampista de Mollet del Vallès segueix sense renovar i a Can Barça donen per fet que farà les maletes al final de la present temporada. En el cas de Mapi, la situació és radicalment diferent: ja va renovar el contracte, però no s'esperava que el Barça Femení fitxarà una estrella de l'Arsenal per generar competència.

Mapi León ultima la seva recuperació, però el Barça Femení li complica el futur: nou fitxatge arribat de l'Arsenal

El Barça Femení ja ha aconseguit el títol de Lliga F i, aquest proper cap de setmana, podria aconseguir també la Copa de la Reina que es disputa a Saragossa. És un any rodó per al Barça Femení d'un Jonatan Giráldez que, malgrat les baixes, ha continuat dominant l'escena espanyola i europea amb molta facilitat.

A més de fer els deures sobre el terreny de joc, el Barça Femení també vol fer-los als despatxos i, per això, toca passar pel famós mercat de fitxatges estival. El Barça Femení va tancant la plantilla de cara a la temporada que ve i una de les assignatures pendents eren i són les renovacions.

Mapi León en primer pla amb un gran somriure al costat de l'escut del FC Barcelona

El Barça ja ha assegurat la continuïtat de Gemma Font, Patri Guijarro, Mapi León i Marta Torrejón, jugadores que també han renovat. Encara queden renovacions per tancar, però tot sembla indicar que el Barça Femení seguirà treballant en nous fitxatges per generar una competència que mantingui la il·lusió i les ganes de competir.

El Barça Femení s'oblida de Mapi León: una estrella de l'Arsenal, fitxatge confirmat

Tot i haver patit una greu lesió de genoll, el Barça Femení va decidir renovar el contracte de la defensa central Mapi León, que serà culer fins al 2026. Com era d'esperar, el Barça Femení compta amb Mapi León per a les properes temporades, però segueix treballant en nous fitxatges de cara al curs oficial que ha de venir. L'objectiu és més clar que mai: continuar guanyant i mantenir vives aquestes ganes de competir tots i cadascun dels partits oficials.

El Barça Femení vol continuar regnant i sap que, per això, necessita seguir comptant amb les millors futbolistes del planeta hagudes i per haver-hi. Aquestes últimes setmanes, s'ha confirmat que el Barça Femení ha pagat 500.000 euros per aconseguir els serveis de la golejadora Ewa Pajor (27 anys, Polònia). Pajor, actual davantera del VfL Wolfsburg de la Bundesliga d'Alemanya, és una de les grans golejadores d'Europa i el Barça Femení ja hauria pagat la clàusula de rescissió.

El Barça Femení, campiones de Lliga

D'aquesta manera, Pajor es convertirà en el fitxatge més car de la història del Barça i cobrarà una quantitat propera als 500.000 euros, gràcies al marge de Putellas. Ara bé, el Barça Femení també busca reforçar la defensa i estaria interessat a tancar el fitxatge de Leah Williamson , actual central de l'Arsenal anglès. De fet, segons va poder contrastar 'e-Notícies', Williamson, de 27 anys, va ser present al Johan Cruyff per presenciar el duel contra l'Athletic Club in situ.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: