Jonatan Giráldez amb el xandall del FC Barcelona mentre es mossega els llavis

FUTBOL

El dilema de Jonatan Giráldez al Barça Femení: Claudia Pina, la carta decisiva?

L'entrenador blaugrana s'enfronta a la incertesa d'aconseguir un onze ideal per assegurar la victòria contra el Chelsea

El Barça Femení ja està centrat en el partit important de dissabte contra el Chelsea. L'equip blaugrana es juga la passada a la final de la Champions femenina i necessiten guanyar el conjunt anglès.

Al partit d'anada, disputat a l'Estadi Lluís Companys, el Barça va perdre per la mínima (0-1). Les jugadores ja han analitzat els errors comesos i què va ser allò que més els va costar, per millorar-ho en aquest pròxim matx.

Totes les jugadores del primer equip, inclosa la lesionada Mapi León, viatjaran fins a Londres. Ara el problema el té Giráldez. El míster intentarà fer alguns canvis respecte al primer partit, i hi resideix el dubte sobre quin serà l'onze ideal per al partit.

El dilema de Giráldez a l'atac del Barça Femení

Un dels canvis principals que pot fer Jonatan Giráldez en aquest partit és donar la titularitat a Claudia Pina. Malgrat el seu talent i olfacte golejador, la jove futbolista ha tingut un paper limitat a les rondes eliminatòries d'aquesta Champions.

A l'anada de quarts de final contra el Brann, amb prou feines va tenir deu minuts. A l'enfrontament d'anada contra el Chelsea, la jugadora va estar tota la segona part escalfant a la banda, però finalment no va arribar a disputar cap minut.

Claudia Pina amb la pilota als peus

Claudia Pina és una de les futbolistes reconegudes pel seu instint golejador. Als 35 partits que ha disputat aquesta temporada amb el Barça, ha anotat 13 gols i ha ajudat l'equip amb 5 assistències.

Els números de la jove futbolista demostren la seva gran qualitat sobre el terreny de joc. Tot i la seva capacitat, no ha tingut l'oportunitat de demostrar el seu talent en una competició tan important com és la Champions.

Claudia Pina pot entrar a l'onze

Claudia Pina va fer un partit excel·lent contra el Levante Las Planas. La talentosa futbolista va fer dos gols i va brindar una assistència per aconseguir la victòria de l'equip. A més, va ser la millor jugadora del matx. En cada oportunitat que té de trepitjar el terreny de joc, Claudia Pina demostra el seu afany golejador i la seva qualitat indiscutible.

Amb la seva gran actuació al partit i el seu gran rendiment, la jove futbolista té moltes opcions de ser titular davant el Chelsea. La presència de Claudia Pina al camp podria ser rellevant per afegir perill a l'atac de l'equip i desequilibrar la defensa rival. La titularitat de Pina podria ser un canvi inesperat a l'alineació de Jonatan Giráldez, però podria ser justament el que l'equip necessita per obtenir un resultat positiu en aquest partit important.

El Barça Femení ha de tenir cura de la figura de Claudia Pina. La futbolista és molt jove, té un futur prometedor i pot ajudar a aconseguir molts triomfs amb la samarreta blaugrana. El seu talent no ha passat desapercebut i diferents clubs, com ara el Manchester City, ja s'han interessat en la futbolista.