La futbolista del Barça Femení, Alexia Putellas, en primer pla amb una foto de grup del conjunt que lidera i entrena Jonatan Giráldez.
FUTBOL

La darrera incògnita del Barça Femení després de la renovació d'Alexia Putellas

El conjunt blaugrana es prepara per assegurar-se que els canvis que vénen siguin positius i beneficiïn l'equip

El Barça Femení va solucionant carpetes per tancar. El conjunt blaugrana farà canvis a la plantilla amb l'objectiu de continuar consolidant els seus èxits. La directiva del club està treballant en la reestructuració de l'equip i avalua possibles incorporacions i sortides de jugadores per reforçar cada posició de cara a nous reptes.

Les expectatives per a la temporada que ve són molt altes després d'aquesta històrica campanya. Amb la temporada arribant al final, a poc a poc el Barça Femení anirà revelant els detalls de cada canvi.

Un sospir d'alleujament amb la renovació d'Alexia Putellas

El Barça Femení ja ha resolt una de les tasques més importants i esperades que tenia pendent. El club blaugrana i l'afició poden respirar tranquils després de la renovació d'Alexia Putellas. El futur de la futbolista era un dels temes que més preocupava tant dins com fora del camp.

Imatge primer pla d'Alexia Putella amb una jaqueta negra

Alexia Putellas, capitana i líder indiscutible, ha estat una peça fonamental a la història del Barça Femení. Ningú no s'imagina el Barça sense Alexia Putellas. Tot i que aquesta temporada no ha estat la millor per a la futbolista a causa de la seva lesió, Alexia està preparada per tornar a donar el màxim.

L'última incògnita que queda al Barça Femení

La incògnita que queda al Barça per resoldre és la renovació de Lucy Bronze. La futbolista acaba el contracte amb el club blaugrana en poc més de dues setmanes i encara no se sap res sobre el seu futur.

Lucy Bronze és l'única jugadora que queda per donar resposta i després dels comiats de Mariona Caldentey, Sandra Paños i Jonatan Giráldez, tot apunta que es pugui quedar.

Els dubtes del Barça Femení sobre el futur de Lucy Bronze

Lucy Bronze té competència a la seva posició de lateral dreta. Marta Torrejón, que ha renovat aquesta temporada, és una peça clau i titular a l'onze. A més, també hi ha la irrupció d'Ona Batlle, que pot jugar a les dues bandes.

Lucy Bronze vol seguir vestint la samarreta blaugrana i el Barça Femení vol que continuï, de manera que només falta arribar a un acord. Als 33 anys, sempre ha demostrat la seva millor versió quan ha tingut l'oportunitat. El Barça Femení és conscient que, amb tota la seva experiència, l'anglesa encara pot aportar molt a l'equip.

Tot i això, és una de les futbolistes amb un dels contractes més alts. Si Lucy Bronze i el Barça Femení donen per part seva, s'espera que hi hagi un acord per a la continuïtat de la jugadora.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: