Muntatge de Mapi León amb escut Llevant

FUTBOL

El Barça Femení, a per un fitxatge del Levante UD: parella d'or amb Mapi León

L'equip blaugrana ja sap que el futbolista encaixaria per reforçar la zona defensiva

El Barça Femení continua buscant jugadores necessàries per reforçar posicions i millorar l'equip. Molts noms de jugadores s'han rumorejat perquè arribin a l'equip blaugrana. Ara, el Barça s'ha fixat en una futbolista del Levante UD.

El Barça vol la capitana del Levante UD

El Barça Femení ha començat a tenir contacte amb María Méndez, la capitana de 22 anys del Llevant. La central és una de les opcions preferides de l'equip blaugrana. María Méndez encaixaria perfectament al club blaugrana, tant futbolística com econòmicament.

La futbolista aportaria moltes qualitats, així ho està demostrant pel seu pas al Llevant. María Méndez té contracte amb el seu club fins al 2025. Tot i així, la jugadora podria sortir lliure a l'estiu si avisa amb un cert marge d'antelació. Això beneficiaria el Barça, ja que no pagaria un traspàs.

Preocupació al Llevant

Al Llevant estan fent moltes retallades a la secció femenina i moltes jugadores sortiran en aquest mercat d'hivern i d'estiu. És per això que el futur de la capitana podria ser a prop del Barça. Un altre equip que també està interessat a tenir entre les seves files la futbolista és el Chelsea.

L'equip granota es quedaria sense la capitana i sense una peça clau a la zona defensiva. Ara mateix, María Méndez està centrada al Llevant. La futbolista està passant per un bon moment esportiu, encara que el futur és incert.

Parella central de luxe amb Mapi Léon

Després de les dificultats que el Barça té amb lesions. Joantan Giráldez està optant pel planter. El club blaugrana té una pedrera plena de futbolistes de qualitat que volen jugar al primer equip.

Si s'aconsegueix el fitxatge de María Méndez, seria la parella defensiva de Mapi León. Tenir aquestes dues guerreres a la defensa defensiva beneficiaria l'equip. La futbolista té molt bona sortida de pilota i és ràpida al replegament. Caldrà esperar a l'estiu per veure si el fitxatge es fa real.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: