Mariona Caldenteny amb el xandall del FC Barcelona abans d?un partit
FUTBOL

El Barça Femení rep un cop dur amb Mariona Caldentey: Ja està tot decidit

Amb el pòquer de títols a la butxaca, el club blaugrana ha de resoldre les renovacions pendents

Tothom està pendent de què passa amb la renovació de Mariona Caldentey. Després de la renovació recent d'Alexia Putellas, el Barça Femení ara s'ha de centrar a assegurar el futur de Mariona. La futbolista finalitza el contracte amb el club blaugrana a final de temporada i el seu futur és a l'aire.

Mariona Caldentey, rumb a la Premier League

El futur de Mariona Caldentey al Barça és cada vegada més lluny. Tot sembla indicar que la futbolista farà rumb a la Premier League per jugar amb la samarreta de l'Arsenal. Segons apunta el diari Sport, la decisió no depèn de motius econòmics, sinó que la futbolista busca enfrontar-se a nous reptes i poder competir en una lliga més competitiva i exigent.

A la Lliga F falta aquesta competitivitat entre els equips, ja que durant aquests anys hi ha hagut un líder indiscutible: el Barça Femení. Per aquesta raó, les jugadores demanen més competència a la lliga.

El Barça no aconsegueix retenir Mariona Caldentey

El Barça Femení ha fet tot el possible per aconseguir la renovació de Mariona Caldentey. El club li ha ofert una gran oferta, però ha estat la futbolista qui ha pres la decisió de no continuar.

La davantera blaugrana deixarà l'equip després d'una etapa de 10 anys com a culer, en què ha assolit tots els objectius possibles. Amb ella s'emporten 17 títols, entre els quals destaquen el pòquer de trofeus d'aquesta temporada històrica.

Mariona Caldentey posant amb el trofeu de la Copa de la Reina

La jugadora ha disputat més de 300 partits amb la samarreta blaugrana, anotant més de 100 gols i proporcionant 60 assistències. Aquestes xifres subratllen l'extraordinària carrera que ha tingut al Barça.

Un comiat dels que fan mal

Tot el barcelonisme s'haurà de preparar per acomiadar-se de Mariona Caldentey. La balear ha estat una de les millors futbolistes que ha tingut el Barça aquests anys i que ho tenia tot: talent, qualitat i ambició.

Tot i ser infravalorada i passar desapercebuda en ocasions, Mariona sempre demostrava la seva vàlua al terreny de joc. Ha ajudat l'equip a arribar al cim, ha après molt de les seves companyes i ha crescut enormement com a futbolista.

El Barça rep un cop dur amb aquesta sortida i s'haurà de recompondre per intentar trobar una substituta que pugui omplir el gran buit que deixarà la futbolista.

L'anunci de la seva sortida es farà oficial un cop acabi la concentració amb la Selecció Espanyola i abans de l'últim partit al Johan Cruyff. La Mariona mereix un comiat a l'alçada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: