Florentino Pérez, enfadat, amb bitllets de 500 euros al seu voltant
FUTBOL

15 milions separen Florentino Pérez del seu nou fitxatge

El president del Reial Madrid continua intentant rebaixar el preu, malgrat les contínues negatives del club

El Reial Madrid continua intentant aconseguir els millors jugadors de la manera més econòmica possible. L'arribada de Kylian Mbappé ja suposarà un gran desemborsament per al club blanc en termes de prima de fitxatge.

Per això, Florentino Pérez no estaria disposat a invertir gaire més a l'hora de fitxar al pròxim mercat. Així i tot, queda clar que el conjunt blanc serà un dels clubs que més fitxatges durà a terme en aquest mercat.

És un fet que Florentino Pérez està decidit a renovar la defensa i els laterals. Ara com ara, sembla clar que Leny Yoro serà un dels jugadors elegits per ocupar el centre de la parcel·la defensiva.

El mateix passa amb Alphonso Davies, que per a Florentino Pérez és el lateral esquerre ideal. Ara bé, les negociacions pel canadenc cada vegada es posicionen més desfavorables per al Reial Madrid.

El Bayern de Múnic no cedeix davant el Reial Madrid

Floretino Pérez torna amb el tretze són tretze, intentant que el preu d'Alphonso Davies es redueixi de cara a l'estiu. Tot i això, el Bayern de Múnic sembla que no pretén cedir davant els intents del president del Reial Madrid d'abaratir el carriler.

El que és un fet és que Alphonso Davies no pretén renovar amb el Bayern de Múnic. Les múltiples ofertes de renovació haurien estat rebutjades pel canadenc per intentar sortir aquest estiu.

Florentino Pérez amb un gran somriure al costat d'Alphonso Davies

Una qüestió que cada vegada sembla més real, tenint en compte que el contracte del canadenc expira el juny de 2025. D'aquesta manera, una altra de les opcions que es planteja al Reial Madrid és que Alphonso Davies arribi gratis el 2025.

No obstant això, Florentino Pérez tindria clar que el vol per a la temporada que ve a la plantilla. Per això, ja veurem si el Reial Madrid aconsegueix rebaixar el preu fins a arribar a la xifra en què s'hauria plantat.

Florentino Pérez exigeix 15 milions d'euros menys

El Bayern de Múnic té clar que Alphonso Davies no val menys de 50 milions d'euros. Tanmateix, això no és excusa perquè Florentino Pérez continuï intentant signar-lo per tan sols 35 milions d'euros.

Una xifra que mostraria el límit que el Reial Madrid està disposat a pagar per Alphonso Davies. Caldrà veure qui juga millor les seves cartes perquè Alphonso Davies acabi sent o no jugador del Reial Madrid.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: