Pau Cubarsí mirant al davant davant una foto del Camp Nou
FUTBOL

El Barça espera resposta per tancar el fitxatge que acompanyarà Pau Cubarsí

L'actual central culer té molt de futur, però no pot fer-ho sol; aviat arribaran reforços

Pau Cubarsí ha fet grans actuacions des que Xavi Hernández li va donar les oportunitats necessàries al primer equip. Malgrat ser tan jove, el central ja ha destacat en partits de Champions League i de L'Absoluta. Es caracteritza per la seva increïble sortida de pilota, que és difícil de veure en un central.

Tot i que ara compta amb Ronald Araújo, el Barça està alerta per si l'uruguaià decideix no renovar. Ara com ara, els culers no han aconseguit posar-se en contacte amb els seus agents. Amb qui sí que han pogut parlar és amb una jove promesa i podria incorporar-se a les files de l'equip de la Ciutat Comtal pròximament.

Pau Cubarsí no estarà sol

Fa poc, el Barça anunciava la renovació de Pau Cubarsí fins a 2027, ja que és el màxim que es permet en un menor d'edat. A més, la clàusula ha passat dels 10 milions d'euros als 500, així que està més que protegit. Sembla que serà una peça clau del projecte del Barça i necessita companys que estiguin a l'altura.

Pau Cubarsí fent una passada amb la samarreta del FC Barcelona

Com que no se sap si Ronald Araújo renovarà i té contracte fins a 2026, el Barça s'ha començat a moure. Deco es va reunir amb la família i els agents de Jorthy Mokio, el central de 16 anys que ja ha debutat amb el primer equip del Gant (Bèlgica). És un defensor amb molt de talent i ha cridat l'interès de molts equips, de manera que ofertes no li falten.

Així i tot, es diu que la reunió entre Deco i l'entorn de Jorthy Mokio va ser positiva, i per això esperen convèncer-lo al Barça. La idea és que jugui al filial i vagi tenint opcions amb el primer equip, sigui en entrenaments o en pretemporada. Encara que té opcions, econòmicament parlant, més suculentes, el Barça és molt atractiu per la seva història.

Jorthy Mokio somrient en primer pla

El Barça, a totes amb el company ideal de Pau Cubarsí

Pau Cubarsí s'ha establert a l''11' titular del Barça i sembla que ningú el pot desbancar. Veient això, els culers s'han d'assegurar l'altra posició de central amb un defensor de màxima qualitat. Jorthy Mokio és l'opció ideal si se'n va Ronald Araújo, ja que és jove i promet molt.

Ronald Araújo no estaria gaire predisposat a signar amb el Barça i això el situa a la porta de sortida cada cop més. Pau Cubarsí no es pot quedar sol a la defensa i cal contemplar tots els escenaris possibles. Malgrat que encara no se sap amb seguretat si Jorthy Mokio acceptarà l'oferta del Barça, és probable que ho faci.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: