Muntatge de Pedri amb Joan Laporta
FUTBOL

El Barça dubta de Pedri i activa el negoci del segle: 2 fitxatges i una venda de 100M€

La poca regularitat que ofereix el jugador canari fa que Joan Laporta escolti ofertes pel jove de 21 anys

La junta directiva del FC Barcelona té clar que al mercat hivernal o a l'estiu el club ha de fer una venda important. La situació financera de l'entitat no passa pel millor moment i, si Joan Laporta vol fer fitxatges, primer ha de vendre. A la plantilla, hi ha diversos jugadors que tenen un bon estatus internacional, de manera que, en cas de produir-se una venda, la secretaria tècnica podria alleugerir la crisi econòmica.

Joan Laporta té clar que a la plantilla hi ha diversos actius que estan molt ben valorats. El club necessita alleugerir la massa salarial i, per això, el president culer té clar que s'ha de desprendre d'un crac de la plantilla. En els darrers dies, han sorgit diversos rumors d'equips de la Premier League que han posat els ulls en diversos jugadors del Barça.

El PSG es fixa en Pedri

Tot i això, des de la premsa francesa també assenyalen que el PSG vol aconseguir la contractació d'un talent generacional que té el Barça. I és que es rumoreja que Luis Enrique hauria demanat a Nasser Al-Khelaïfi el fitxatge de Pedri. El jugador canari és un dels desitjos de l'entrenador asturià i des de la seva etapa com a seleccionador espanyol va quedar demostrat.

Pedri no està aconseguint tenir continuïtat les últimes temporades i això ha incidit en el rendiment de l'equip. Davant les constants lesions que està patint el jugador i el seu poc temps sobre el terreny de joc, el Barça no descartaria la venda si el PSG fa una oferta extraordinària. La situació econòmica que viu l'entitat fa que Joan Laporta es pugui veure obligat a vendre'l, malgrat que al principi hauria de ser el líder de l'equip per a la pròxima dècada. Es rumoreja que Nasser Al-Khelaïfi podria presentar una oferta propera als 100 milions per aconseguir el fitxatge del jove de 21 anys.

La venda de Pedri podria implicar l'arribada de fitxatges

Davant la possible venda de Pedri, el FC Barcelona podria intentar aconseguir els drets d'un dels desitjats per Xavi Hernández. Amb l'ingrés rebut pel jugador canari, Joan Laporta podria posar el seu objectiu en Bernardo Silva. El lusità, que des de fa diverses temporades és a l'òrbita del conjunt culer, podria arribar finalment al Camp Nou gràcies a l'ingrés rebut pel '8' blaugrana.

En cas de rebre una negativa del Manchester City, Joan Laporta tindria planejada una segona opció. I és que Florian Wirtz, que agrada molt a la junta directiva culer, podria posar rumb a la Ciutat Comtal en el cas que es produeixi el que ja s'ha esmentat. El Bayer Leverkusen podria accedir a vendre el jove alemany en cas que Joan Laporta aconsegueixi fer una oferta suculenta per a l'equip germà.

Tot i això, Pedri no té intenció d'abandonar el Barça i aquests traspassos no podrien produir-se si Joan Laporta no rep una elevada quantitat.