Carlo Ancelotti i l'escut del Bayern Munic en primer pla
FUTBOL

Avui brilla amb el Reial Madrid, però la sortida és inevitable i Carlo Ancelotti ho sap

Els blancs s'estan enfrontant al Bayern de Munic i un dels millors és a la corda fluixa


Acaba de finalitzar la primera part del Reial Madrid-Bayern de Munic i tots dos equips ens estan donant el millor futbol. Els madrilenys han sortit a totes i es nota que volen ser a la final de la Champions League. En el partit d'anada, els blancs es van veure superats diverses vegades, però avui ho tenen tot a favor seu.

Per ara, el matx està molt igualat i qualsevol dels dos es pot emportar la victòria. A l'anterior cara a cara, el Reial Madrid va aconseguir un empat malgrat no tenir el millor dia. Ara com ara, els de Carlo Ancelotti han tingut diverses ocasions, però el marcador segueix 0-0.

Carlo Ancelotti el vol i farà tot el que estigui a la seva mà

Carlo Ancelotti té una connexió especial amb els seus jugadors i això es veu a totes les celebracions. A més d'això, és un gran entrenador i aconsegueix que tots els seus futbolistes estiguin al millor nivell. Per desgràcia, el futur d'un dels jugadors del Reial Madrid és incert.

Estem parlant de Ferland Mendy, el lateral esquerre de 28 anys que brilla sempre que juga. A Carlo Ancelotti li agrada molt el seu defensor i vol que es quedi, però acaba contracte el 2025 i, per ara, no ha renovat. Els blancs ja han posat en marxa la seva prolongació de contracte, però encara no se'n sap res.

Ferland Mendy suat durant un partit amb el Reial Madrid

Ferland Mendy té un valor de mercat de 20 milions i diversos dels grans d'Europa el volen. A més, a El Chiringuito es va assegurar fa poc que el lateral ja té emparaulat amb el PSG el seu futur. Tenint en compte que és francès i que el seu contracte finalitza en un any, no seria gens estrany.

Seguirà Ferland Mendy al Reial Madrid?

Ferland Mendy va començar la temporada amb una lesió, però ha tornat a agafar el ritme necessari. És un gran lateral i la seva qualitat defensiva és molt necessària al Reial Madrid. El Reial Madrid buscarà renovar-lo, però si no ho veu clar, el vendrà abans que marxi de franc.

Carlo Ancelotti vol poder comptar amb ell per més temps, però tampoc no permetrà que el regalin. Si Ferland Mendy no vol renovar i els francesos el volen, hauran de pagar. Encara no podem confirmar res, però és probable que sapiguem més sobre el seu cas al proper mercat de fitxatges.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: