Muntatge de fotos de la policia treballant en l'aixecament del cadàver a Santa Justa i al costat una imatge d'Álvaro Prieto somrient

L'autòpsia revela la causa de la mort d'Álvaro Prieto

El jove jugador va morir per una descàrrega elèctrica

El primer informe forense revela que el jove jugador del Còrdova, Álvaro Prieto, va morir electrocutat. És el que pensava des d'inici la Policia Nacional després de trobar el cos, ja que presentava un senyal a la mà compatible amb una descàrrega elèctrica.

La primera autòpsia confirma la tesi de la policia, ja que als cabells s'han trobat senyals compatibles amb la descàrrega. En concret, l'informe forense diu així: "Hi ha signes compatibles d'una descàrrega elèctrica tenint en compte els cables d'alta tensió d'acoblament entre els vagons". D'aquesta manera, es descarta la hipòtesi que Álvaro Prieto hagués mort per una baralla i el cos s'hagués mogut fins a l'estació de Santa Justa.

El fet que hagi estat trobat entre vagons d'un tren que des de l'agost no estava en funcionament havia sembrat dubtes. Membres de la Unitat Militar d'Emergències havien pentinat dijous mateix una zona molt propera amb gossos ensinistrats, però sense sort. El cos d'Álvaro Prieto ha aparegut molt a prop d'aquest indret. Segons el prim del Govern a Andalusia, Pedro Fernández, la zona de tallers va quedar fora del rastreig de la UME. La previsió de les autoritats era fer avui dilluns un seguiment per aquest indret.

El nom d'Álvaro Prieto és, sens dubte, el més repetit en aquest trist dilluns a Espanya. Un reporter de RTVE ha trobat el seu cadàver abans d'iniciar un directe entre dos vagons, en un tren que no estava en funcionament des del 24 d'agost, segons RENFE. Sembla que Prieto, jugador del juvenil del Còrdova, va passar entre aquests dos vagons per sortir de l'estació de Santa Justa de Sevilla amb la mala sort que es va electrocutar i va caure mort.

El tren en qüestió estava avariat, de manera que no va sortir de la zona de tallers i ningú no va veure el cos d'Álvaro Prieto. Segons l'autòpsia, el color del cos assenyala que va morir dijous, dia de la desaparició. Hores abans havia enviat un missatge a la seva mare, que va ser el darrer .