Fotomuntatge de la troballa del cadàver d'Álvaro Prieto entre dos vagons d'un tren

Renfe llança un comunicat després de trobar el cos d'Álvaro Prieto i sembra més dubtes

El cos del futbolista s'ha trobat entre dos vagons d'un tren

Commoció a tot el país per la troballa del cadàver del futbolista Álvaro Prieto entre dos vagons d'un tren de Renfe. Ha estat un reporter de TVE el que ha localitzat el cos del noi de tan sols 18 anys, que va desaparèixer el 12 d'octubre passat.

Així, doncs, les imatges gravades per un reporter de Televisió Espanyola a la zona on es va veure per última vegada el noi, han servit per localitzar el seu cadàver entre dos vagons d'un tren. Posteriorment la Policia Nacional ha confirmat que el cos trobat pertany a Álvaro Prieto.

Segons les primeres informacions, el jove va desaparèixer després de sortir de festa amb els amics per Sevilla. A més, hem pogut saber que el noi va enviar un missatge als pares on els informava que ja arribava a l'estació de tren de Santa Justa per dirigir-se a Còrdova.

Renfe llança més dubtes sobre el cas

Davant la impactant aparició del cos d'Álvaro Prieto, Renfe ha emès un comunicat oficial, el qual sembre encara més dubtes sobre el cas. I és que segons ha afirmat la companyia, el tren on s'ha trobat el cos del futbolista portava sense prestar servei des del 24 d'agost passat per una avaria.

Així, tal com ha aclarit Renfe, el tren no ha circulat ni ha passat cap reconeixement, fins que aquest matí del dilluns 16 d'octubre, se li estava fent una maniobra interna. Davant d'aquestes afirmacions, se li complica la investigació al cos policial.

Renfe expressa el seu condol a la família

Les impactants imatges del cos del jove entre dos vagons d'un tren han caigut com un gerro d'aigua freda tant als familiars i amics com a tot el país. Arran del succés, al mateix comunicat oficial, Renfe ha volgut mostrar el seu condol a la família d'Álvaro Prieto.

Així mateix, ha assegurat que col·labora en la investigació amb la policia amb la finalitat d'esclarir tot el que ha passat. Fins ara, no han transcendit més detalls sobre els fets. Estarem esperant per saber com avança la investigació.