Joan Laporta en primer pla amb l'entrenador argentí Cholo Simeone
FUTBOL

L'Atlètic de Madrid li cola un gol al Barça amb un fitxatge abans de la Copa del Rei

L'Atlètic de Madrid, liderat pel Cholo Simeone, estaria a prop de tancar el fitxatge d'una jove perla del Barça que, malgrat el seu gran rendiment, es veu més fora que dins del nou projecte de Joan Laporta

El Barça, amb Joan Laporta al capdavant, segueix intentant tancar algunes operacions que permetin que el primer equip culer guanyi capacitat competitiva. A Can Barça, això sí, ja admeten que no serà una tasca senzilla, especialment amb la temporada en joc i amb diversos títols importants com la Champions League o LaLiga per decidir-se. A més, Joan Laporta, el màxim responsable del club, admet que, malgrat totes les incorporacions completades durant l'atrafegat mercat de fitxatges passat, el Barça ha involucionat.

Ara la prioritat del Barça, amb Deco i Joan Laporta portant les regnes de les operacions, no és altra que millorar la plantilla i evitar la fugida de talent jove. Cosa que, segons ha pogut saber 'e-Notícies', està a punt de caure, ja que l'Atlètic de Madrid l'hauria tornat a colar al Barça tancant un altre fitxatge gràcies a Simeone. I tot això a hores de disputar la semifinal de la Copa del Rei contra l'Athletic Club a Bilbao, un dels partits més importants de l'any per als matalassers.

Joan Laporta no dona crèdit i assumeix que el Barça podria tenir moltes dificultats per retenir joves talents com Héctor Fort, Pau Cubarsí o el davanter català Marc Guiu. Precisament és aquest últim el que crida més l'atenció de diversos dels grans clubs de LaLiga EA Sports, que ja haurien dut a terme diversos acostaments perillosos.

De jugar-ho tot a la Masia, a no tenir oportunitats amb el primer equip del Barça

A tots els maldecaps que té al davant Xavi Hernández per resoldre la falta de fiabilitat del primer equip se li ha afegit un altre factor en aquestes últimes hores. I és que un dels davanters amb més futur de la Masia no acaba d'entendre la seva poca participació i diverses ofertes podrien temptar-lo a abandonar la disciplina del Barça. Una provinent d'un Cholo Simeone que ja hauria tancat el fitxatge a hores de disputar la tornada de la semifinal de Copa contra l'Athletic a San Mamés.

A Can Barça són optimistes, però és cert que, ara com ara, són incapaços de negar la versió del futbolista en qüestió, que està preocupat per la seva falta de minuts en atac. I resulta normal que sigui així, ja que el seu principal 'rival' per a la posició que ocupa està vivint un any complicat a nivell golejador i de sensacions sobre el terreny de joc.

Xavi Hernández sembla tenir molt clar el seu esquema ofensiu, però la veritat és que, respecte a la temporada passada, el Barça ha perdut contundència ofensiva i així ho reflecteixen les dades. A LaLiga EA Sports els de Xavi Hernández encaixen més que mai i han perdut efectivitat i a Can Barça no s'expliquen la manca de rotacions i d'oportunitats.

Unes dades que conviden a apostar per canvis, i més quan un dels titulars indiscutibles com Robert Lewandowski és lluny de mostrar la seva millor versió amb la samarreta del Barça. Així ho considera també l'entorn de Marc Guiu, que ja ha rebut inputs per part del Barça de cara a treballar una possible renovació que vagi més enllà del 2025. Una renovació que, segons fonts oficials del Barça, no serà tan senzilla com es podia arribar a preveure.

L'Atlètic de Madrid ja li cola un gol al Barça amb un fitxatge abans de la Copa del Rei

L'Atlètic de Madrid és un club que sempre està espavilat i, gràcies al Cholo Simeone, té molta capacitat per captivar joves talents de clubs com el Barça o el Reial Madrid. És precisament el que ha passat amb un Marc Guiu que, segons ha pogut saber aquest digital, ja hauria rebut els primers acostaments per part dels matalassers.

L'Atlètic de Madrid se la juga aquest dijous (21.30 h) contra l'Ahtletic i Marc Guiu serà un dels futbolistes del Barça que no s'enlairarà de la pantalla. El del planter de Sant Celoni vol prioritzar la proposta del Barça, però sap que tindrà complicat tenir minuts en un equip que compta amb Robert Lewandowski i Vitor Roque. Cap escenari es pot descartar, però el Cholo Simeone ja fica la sisena marxa per tal de millorar la seva plantilla de cara a la temporada oficial.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: