Ansu Fati seriós en primer pla amb l'escut del Sevilla de fons
FUTBOL

Ansu Fati no anirà al Sevilla: El detall que impedeix al 100% el fitxatge

El davanter no té lloc al Barça, però el màxim interessat es queda sense opcions d'incorporar-lo

Ansu Fati va aconseguir il·lusionar tots els aficionats del Barça quan les coses començaven a anar malament. El seu olfacte golejador, regat i velocitat van fer que es convertís en un jugador rellevant a l'equip. Amb el transcurs dels partits, va anar jugant cada cop millor i la seva enorme projecció a pocs anys vista era una cosa que tots veien més que clara.

Malauradament, el calvari d'Ansu Fati va començar quan es va trencar el genoll. A partir d'aquell moment, la seva vida va fer un gir radical i ha hagut d'anar superant diversos reptes. Ara, el Sevilla està molt interessat a incorporar el del Barça a les seves files, però hi ha un motiu que ho impedeix.

Ansu Fati no pot anar al club andalús

Ansu Fati ha encadenat una lesió darrere l'altra i això ha frenat considerablement la seva progressió al futbol professional. Al Brighton, conjunt en què ha estat cedit aquesta temporada, també s'ha lesionat i no ha tingut gaires minuts. En principi, el Barça el va cedir perquè recuperés bones sensacions i acumulés minuts, recobrant així la confiança que havia perdut.

Ansu Fati mirant a l'estesa amb la samarreta número 10 del FC Barcelona

Les coses no han sortit de la manera que el Barça esperava i les altes esferes culers ja estan pensant en què faran amb el davanter. Tot i que Hansi Flick ha dit que vol que faci la pretemporada, Joan Laporta i el seu seguici es plantegen què faran amb ell si no li agrada a l'alemany. El Sevilla el va reclamar l'any passat i ho ha tornat a fer ara, però hi ha un motiu que impedeix que el puguin sumar a les seves files.

La raó per la qual els andalusos no poden incorporar Ansu Fati és la fitxa. Els sevillans només poden assumir el 25% de la fitxa, cosa que, òbviament, no interessa el Barça. Precisament, el que busquen amb la cessió, a més de deixar espai a la plantilla, és no tenir pèrdues econòmiques.

El Sevilla ha de fer números

El 75% restant l'hauria d'abonar l'entitat culer, cosa que no interessa en absolut. El Sevilla és un gran equip de LaLiga i acaba d'incorporar García Pimienta com a nou entrenador. Es diu que l'ex del Barça ha donat l'"ok" a la cessió d'Ansu Fati, així que li agradaria poder comptar amb ell.

Part de la directiva del Barça pensa que encara es pot recuperar el bon nivell d'Ansu Fati. Això és el que frena una possible venda, a més de les ganes de Hansi Flick per veure'l jugar en directe. Encara no podem donar res per fet, però és probable que l'espanyol acabi cedit una altra vegada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: