Muntatge Lunin amb Florentino Pérez

Andriy Lunin se n'anirà a l'estiu i Florentino Pérez ja planeja un fitxatge millor

És molt probable que l'ucraïnès surti del Reial Madrid i el president mira alternatives

Andriy Lunin gairebé sempre que ha tingut oportunitat de jugar, ho ha fet molt bé. Tot i això, ha tingut molt poques oportunitats per demostrar el seu nivell, ja que sempre ha tingut al davant Thibaut Courtois, que és dels millors porters de l'actualitat. Davant això, és probable que l'ucraïnès abandoni el Reial Madrid el pròxim estiu.

Andriy Lunin que va ocupar la passada jornada de Champions League la porteria del Reial Madrid, quall un gran partit, sent un dels protagonistes, en parar un penal decisiu als cinc minuts del matx. La lesió que va patir Kepa durant l'escalfament, el va obligar a retirar-se i perdre's el matx. Davant el bon partit que realitzo l'ucraïnès, segur que molts equips s'hi començaran a interessar.

Andriy Lunin té peu i mig fora del Reial Madrid

I és que Andriy Lunin finalitza el seu contracte amb el Reial Madrid el juny del 2024. Davant d'això, diversos equips segur que tindran apuntat a les agendes el nom de l'ucraïnès. En cas de no perllongar el contracte amb el Reial Madrid, Florentino Pérez haurà de buscar un porter.

A la directiva del Reial Madrid ja han sorgit diversos noms per incorporar el pròxim estiu com a substitut de Thibaut Courtois. Tot i que el belga ha patit una lesió molt greu, s'espera que quan es recuperi torni a ser indiscutible. És per això que la secretària ja maneja diverses alternatives per suplir Andriy Lunin.

Kepa Arrizabalaga i David Soria són els millors col·locats per fitxar pel Reial Madrid

Florentino Pérez, que sap que serà molt difícil retenir Andriy Lunin, ja que el jugador segurament voldrà tenir continuïtat i poder jugar amb regularitat. Això al Reial Madrid no els ho poden garantir i es dona per fet que pugui sortir. Per tant, a la directiva madridista es manegen els noms de tant Kepa Arrizabalaga com el de David Soria.

Kepa Arrizabalaga ha demostrat el seu interès a quedar-se al Reial Madrid, de manera que podria acceptar ser el substitut del belga. Tot i això, el seu fitxatge podria suposar un cost superior al de David Soria. El porter del Getafe, que ja formo part de les categories inferiors del club madridista, sap que formar part de la dinàmica del primer equip és una oportunitat única i no hi posaria impediments.

El Reial Madrid assumeix que Andriy Lunin sortirà del club. Per això, tant Kepa Arrizabalaga com David Soria són els millors col·locats per suplir l'ucraïnès. El basc pot arribar al club madridista, però, depenent de la quantitat que exigeixi el Chelsea, Florentino Pérez es podria decantar pel porter del Getafe.