Kepa Arrizabalaga mirant cap enrere on apareix Andriy Lunin pensatiu i al fons l'estadi Santiago Bernabéu
FUTBOL

Andriy Lunin rep una oferta marejadora en posar contra les cordes Kepa Arrizabalaga

El porter ucraïnès rep diverses ofertes per sortir del Reial Madrid l'estiu que ve, un cop finalitzi el seu contracte

Carlo Ancelotti no afronta els seus millors dies com a entrenador del Reial Madrid. El tècnic italià en un període de quatre mesos ha perdut tres jugadors fonamentals al seu esquema. L'últim a sumar-se a la llista és David Alaba, que pròximament serà intervingut al genoll esquerre.

Carlo Ancelotti en les pròximes setmanes haurà de prendre decisions molt importants que poden afectar el futur de la plantilla. Davant de la lesió de l'austríac, el Reial Madrid haurà d'acudir al mercat de fitxatges, on l'italià haurà de donar la seva opinió dels possibles reforços que hi poden arribar. Tot i això, no és l'única decisió crucial que haurà de prendre el míster els pròxims dies, ja que ha de triar qui ocuparà la porteria en els moments decisius.

Carlo Ancelotti ha de decidir entre Kepa i Andriy Lunin

Davant la lesió que va patir Kepa Arrizabalaga fa un parell de setmanes, ha sorgit el debat entre els aficionats madridistes sobre qui ha de ser el defensor de la porteria. L'ucraïnès ha demostrat que pot oferir un bon nivell i que és mereixedor de més minuts. Ara bé, el basc compta amb la confiança de Carlo Ancelotti, que sembla optar per aquest.

Un cop torni Courtois, que és imprescindible per a Carlo Ancelotti i per als aficionats, serà l'elegit de defensar la porteria del Reial Madrid. Amb això, tot fa indicar que Andriy Lunin queda sempre relegat com una segona opció. Amb aquest context, el més probable és que l'ucraïnès no prolongui el contracte amb l'entitat madridista i que a l'estiu pugui signar amb un nou club.

Andriy Lunin pot abandonar el Reial Madrid l'estiu que ve

I és que davant el bon nivell que està mostrat Andriy Lunin als partits que ha disputat a l'actual temporada, hi ha hagut diversos clubs interessats a aconseguir els seus serveis. Com que l'ucraïnès ha demostrat estar capacitat per defensar la porteria del Reial Madrid, hi ha equips de Champions League que estan trucant a la porta. Un és el Nàpols, que ha seguit molt de prop el porter, ja que l'ucraïnès va disputar un partit contra ells aquesta mateixa temporada.

El conjunt italià està disposat a oferir un bon contracte a l'ucraïnès Andriy Lunin, per assegurar-se els seus serveis. Atès que es pressuposa que l'actual jugador del Reial Madrid tindria assegurada la titularitat a Itàlia, Florentino Pérez no sabria com convèncer el porter, davant la ferotge competència que tindria el vestidor madridista.

Tot i que Andriy Lunin ha posat contra les cordes la titularitat de Kepa Arrizabalaga, l'ucraïnès sembla estar condemnat a seguir com un suplent habitual. Tenint en compte això i l'oferta del Nàpols, el més probable és que el jugador surti l'estiu que ve.