Andreas Christensen en primer pla amb Xavi Hernández

FUTBOL

Andreas Christensen i Xavi li obren la porta de sortida, no seguirà al FC Barcelona

La consolidació del danès a la línia medul·lar pot provocar que un jugador de la plantilla culer surti el pròxim curs

Xavi Hernández hauria trobat la clau per crear un bloc competitiu. Un dels problemes que ha tingut la plantilla del Barça és la manca de contundència defensiva. L'equip culer ha encaixat molts gols, fet que ha provocat que no obtingui els resultats esperats.

En comparació amb la temporada passada, la plantilla del Barça no s'assembla gens. En només 26 jornades disputades, l'equip ja ha encaixat molts més gols que el curs anterior. Individualment, molts jugadors no han ofert el mateix nivell, cosa que també ha contribuït a veure un Barça més pobre.

El futur d'Oriol Romeu, en l'aire

La marxa de Sergio Busquets és sens dubte un gran indicador de per què la plantilla del Barça no està rendint al mateix nivell. El català era el pilar defensiu de l'equip i, encara que no s'emportés tots els focus, era el més determinant. La directiva, conscient que s'havia de suplir la seva baixa, va optar per Oriol Romeu com a substitut del jugador.

Oriol Romeu tenia una tasca difícil. Durant les primeres setmanes com a culer, les expectatives sobre el seu fitxatge van ser molt altes. Durant els primers partits de la pretemporada, el nascut a Ulldecona va mostrar estar molt adaptat a l'esquema proposat per Xavi Hernández. Les seves bones actuacions van provocar que el tècnic català optés per alinear-lo als primers partits de Lliga.

Andreas Christensen pot provocar que Oriol Romeu abandoni la disciplina culer el pròxim curs

Tanmateix, a mesura que passaven les setmanes, Oriol Romeu va deixar de tenir un paper protagonista a la plantilla del Barça. Xavi Hernández va deixar de confiar en les seves habilitats, fins al punt que actualment tot just acumula minuts.

Conscient que encara té un problema en la posició de pivot, Xavi Hernández ha optat per alinear Andreas Christensen en aquesta demarcació. El danès, per les seves característiques futbolístiques i físiques, s'ha sabut adaptar molt bé a les peticions del tècnic.

Atès que Xavi Hernández amb prou feines mostra confiança en Oriol Romeu, tot indica que el jugador català podria sortir del Barça el pròxim estiu. Ja al passat mercat hivernal van sorgir diversos rumors, però finalment no es va concretar res. L'arribada d'un nou tècnic podria impulsar la seva marxa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: