Muntatge de Carlo Ancelotti mirant al seu porter titular, Andriy Lunin
FUTBOL

Carlo Ancelotti pren una decisió definitiva amb Kepa Arrizabalaga i Andriy Lunin

El tècnic italià vol deixar clar qui serà l'encarregat de protegir la porteria del Reial Madrid quan torni el porter espanyol

El Reial Madrid va superar amb comoditat el Cadis en el retorn de LaLiga després de l'última parada de seleccions. Els blancs van guanyar per 0-3 els locals, gràcies a un gran encert de cara a la porteria i una defensa sòlida enrere. Aquesta defensa sòlida inclou Andriy Lunin, qui va ser sota pals durant el partit a causa de la lesió de Kepa.

Per aquest motiu, el debat a la porteria sembla trobar-se més que obert. Aquest debat es troba fins i tot més obert si es té en compte el descontentament que té Andriy Lunin amb els blancs, trucant a una possible sortida. Tanmateix, davant aquest debat, el míster del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha tancat qualsevol tipus d'especulació.

Kepa Arrizabalaga és l'escollit, segons Ancelotti

L'entrenador italià ha deixat clar que, si Kepa està disponible per jugar-hi, el basc serà el titular. "Si està Kepa, jugarà", va expressar el tècnic del Reial Madrid a la roda de premsa del Nuevo Mirandilla. Això sí, també elogia l'actitud de Lunin i el bon paper que està fent el '13' blanc fins ara.

Ara bé, deixa caure que Kepa Arrizabalaga podria tornar al partit contra el Granada. "L'important és que Lunin ha estat llest quan s'ha lesionat Kepa, crec que tornarà al partit contra el Granada", va dir Ancelotti. Els números que està quallant el porter cedit pel Chelsea, per ara, estan donant la raó a Ancelotti.

Kepa Arrizabalaga amb Carlo Ancelotti i Florentino Pérez

I és que l'exporter de l'Athletic Club ha jugat 13 partits i, encara que és cert que ha rebut 10 gols, ha estat força sòlid. En total, el '25' del Reial Madrid ha mantingut la porteria intacta en 6 dels 13 partits que s'han disputat.

Tot i això, Andriy Lunin també ha deixat un bon nivell en els minuts que ha tingut fins ara. Andriy Lunin ha jugat 5 partits aquesta temporada entre Lliga i Champions, en els quals ha mantingut la porteria en 3 ocasions. Les altres dues ocasions, a més, amb prou feines ha rebut un gol, de manera que l'internacional també és una assegurança enrere.

Els jugadors, motivats després de l'aturada

A més de la qüestió de la porteria, Carlo Ancelotti també va parlar a la roda de premsa d'altres temes. Un ha estat el gran estat de forma en què han tornat els jugadors del Reial Madrid. Per a Carlo, aquesta situació complicada, per les lesions, l'han poguda solucionar d'una gran manera.

"De vegades la dificultat pot fer una motivació més i els jugadors ho han entès molt bé. Totes les baixes que tenim són de jugadors molt importants, però ho hem manejat bé i l'equip ha estat molt bé al camp", va declarar Ancelotti.

Carlo Ancelotti en roda de premsa

Pel que fa a les rotacions, l'italià ha parlat del canvi de Nacho per Alaba a l'onze i el perquè ho ha fet. "Avui el dubte era Rüdiger o Alaba, Nacho havia entrenat bé i he preferit donar descans a Alaba. Ells utilitzaven molt la pilota llarga i Rüdiger és millor de cap i ens podia ajudar una mica més", va explicar el míster del Reial Madrid.

Això sí, malgrat haver de deixar a la banqueta un dels tres, destaca la gran feina de tots tres. "Els tres centrals ho estan fent molt bé i rotaré de vegades Antonio en els pròxims partits. El problema que té és l'espatlla i amb la protecció es troba bé, avui ha jugat un partit molt bo", va deixar clar Ancelotti.

Quant a Luka Modric, que va ser substituït al minut 68, Ancelotti va justificar aquesta sortida del camp a causa d'unes molèsties musculars. "Modric té una sobrecàrrega a l'isqui", va reconèixer el tècnic del Reial Madrid. Aquest problema del croat augmenta la infermeria blanca, la qual ja tindria set lesionats.

Juntament amb Luka Modric, hi ha Thibaut Courtois i Éder Militao, tots dos amb trencament de l'encreuat anterior del genoll. A més, amb lesions més lleus, hi ha Camavinga, Tchouaméni, Arda Güler i Vinícius, a més de Kepa que encara no està disponible per tornar.