Ronald Araújo en primer pla mirant al capdavant sobre un fons de color blau i vermell
FUTBOL

L'amic de Ronald Araújo fa que el Barça cancel·li el fitxatge de 40 milions

L'uruguaià podria mantenir un company important a la defensa per al proper curs

El FC Barcelona ha trobat a Ronald Araújo i Jules Koundé una de les duples defensives més sòlides dels últims temps. Aquests dos jugadors han demostrat ser essencials per a l'equip, consolidant-se com a pilars a la defensa culer. Tot i els constants rumors que els situen fora del Barça a causa de la delicada situació econòmica del club, Araújo i Koundé han mantingut el seu compromís i rendiment, guanyant-se la confiança tant del cos tècnic com de l'afició.

Ronald Araújo, amb la seva imponent presència física i la seva habilitat per llegir el joc, ha estat una revelació des de la seva arribada al primer equip. La seva capacitat per intervenir en moments crítics i el seu lideratge a la defensa han estat fonamentals per al FC Barcelona. Per la seva banda, Jules Koundé ha complementat a la perfecció Araújo, aportant velocitat, tècnica i una notable versatilitat que li permet exercir-se en múltiples posicions defensives.

Jules Koundé es consolida com a lateral dret

La versatilitat de Koundé ha estat particularment destacada en el seu paper com a lateral dret, tant al Barça com a la selecció francesa. El seu rendiment en aquesta posició ha estat excel·lent, mostrant un nivell de joc que ha convençut els tècnics i aficionats de la seva capacitat per cobrir aquesta banda de manera efectiva. Durant l'Eurocopa, Koundé ha demostrat ser una peça clau per a França, cosa que ha reforçat encara més la seva reputació com un dels millors defensors joves del món.

Jugador de futbol amb samarreta blava davant de l'escut del FC Barcelona sobre un fons vermell.

Amb Jules Koundé a un gran nivell, la incorporació de l'altre lateral no és necessària

Davant aquest escenari, el FC Barcelona ha reconsiderat la seva estratègia al mercat de fitxatges. Inicialment, el club tenia al radar el prometedor lateral dret Jeremie Frimpong, del Bayer Leverkusen. Frimpong, de 22 anys, ha tingut un rendiment impressionant a la Bundesliga, cosa que el va convertir en un objectiu atractiu per al Barça. Tot i això, la incorporació d'un lateral dret del seu nivell hauria requerit una inversió propera als 40 milions d'euros, una xifra considerable ateses les circumstàncies econòmiques actuals del club.

L'elevat nivell mostrat per Jules Koundé a la posició de lateral dret ha portat el Barça a reavaluar la necessitat de fitxar Frimpong. Amb Koundé consolidat en aquesta demarcació, el club podria considerar innecessari fer una inversió tan significativa

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: