Imatge primer pla d'Alexia Putella amb una jaqueta negra

FUTBOL

El vídeo d'Alexia Putellas del que tothom parla, el Barça Femení ho celebra

La futbolista encara el tram final de la seva recuperació de la millor manera i amb bones sensacions, deixant-se veure sobre el terreny de joc

Entre sortides i fitxatges arriben les bones notícies per al Barça. S'han pogut veure les primeres imatges d'Alexia Putellas trepitjant la gespa i mostrant bones sensacions durant la seva llarga i complicada recuperació. Però no només ella sola, ja que una altra jugadora és a punt de tornar a la competició amb les seves companyes.

Alexia Putellas avança amb bones sensacions

L'estrella del Barça no passa pel seu millor moment futbolístic. Les lesions estan jugant una mala passada. Tot va començar el 2022, quan va patir el trencament del lligament creuat del genoll.

La futbolista es va perdre gran part de la temporada passada. Quan ja es va recuperar d'aquesta greu lesió, la futbolista va tornar a recaure.

Alexia Putellas no juga des del 14 de novembre, quan va sentir unes molèsties al genoll esquerre. La jugadora es va sotmetre a una artroscòpia i un mes després la podem veure corrents. Les coses van pel bon camí.

La reincorporació d'Alexia al camp és una notícia molt bona per al Barça i l'afició. S'espera amb optimisme que continuï progressant en la recuperació i que aviat pugui tornar a la competició amb el seu equip.

Fridolina Rolfö ja està a punt per tornar

Una altra recuperació que va pel bon camí és la de Fridolina Rolfö. La futbolista va ser intervinguda quirúrgicament al genoll dret el 8 de setembre. La jugadora ja s'ha entrenat amb el grup i ha tingut bones sensacions. Fridolina Rolfö encara ja la seva recta final a la recuperació i evoluciona de manera positiva.

La sueca ha comunicat unes breus paraules a les companyes expressant que tot està anant bé i té molta motivació de continuar amb el seu treball intens al gimnàs. Fridolina se sent contenta de tornar a posar-se les botes roses Barbie i trepitjar la gespa. La jugadora espera tornar a tenir el nivell que tenia abans.

La futbolista, de 30 anys, encara no ha tingut l'oportunitat de debutar aquesta temporada amb el Barça a causa de la seva lesió. Ara, amb el retorn imminent, s'espera que aporti el seu talent i experiència a l'equip blaugrana a la recta final de la temporada.