Alexia Putellas al costat de Mapi León mirant al capdavant amb Mapi mirant a un costat a la part del darrere
FUTBOL

Alexia Putellas i Mapi León no, però el Barça Femení recupera una peça clau

L'equip blaugrana comença l'any recuperant una jugadora clau després de diversos mesos d'absència

Arriben les bones notícies per al Barça Femení i començen l'any amb bon peu. L'equip ha experimentat una sèrie de contratemps amb la baixa de futbolistes clau: Jana Fernández, Cata Coll, Irene Paredes i Fridolina Rolfö.

A més, se sumen les recents intervencions quirúrgiques d'Alexia Putellas i Mapi León. Una d'elles ha tornat a trepitjar el terreny de joc.

Una jugadora important recuperada

No és ni Alexia Putellas ni Mapi León. El conjunt blaugrana ha recuperat Fridolina Rolfö. Un retorn important per a l'equip i per a la jugadora, després de tant de temps fora dels terrenys de joc.

La sueca va haver de sotmetre's a una operació de menisc del genoll dret al setembre, després d'arrossegar les molèsties des de l'abril. Després de l'operació, s'estimava que el termini de recuperació de Fridolina Rolfö era de cinc o sis mesos.

Ara, la sueca ja està arribant a la recta final de recuperació i està progressant de manera positiva. Ja hem pogut veure la futbolista entrenar a la Ciutat Esportiva amb un somriure.

El Barcelona vol que la jugadora es recuperi bé i de manera segura, per això farà entrenaments específics fins que els professionals ho diguin. Podrem tornar a veure Fridolina Rolfö competir les pròximes setmanes.

La incorporació de Fridolina Rolfö a l'equip

La incorporació de la sueca és una notícia important. Fridolina Rolfö no ha pogut competir encara aquesta temporada, però Jonatan Giráldez encara hi confia. I no n'hi ha per a menys, perquè la futbolista va fer una temporada passada de 10, amb 12 gols i 8 assistències. Destacant sobretot el gol que va anotar a la final de la Champions contra el Wolsburg.

El Barça Femení tindrà inici d'any mogut amb molts partits crucials. El primer és aquest dissabte. El dia de Reis, es disputarà un derbi català entre el Barça i el Levante Les Planes.

Durant el mes, també es disputarà la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid i vindrà la Champions per disputar el partit contra l'Eintracht de Frankfurt. Els desafiaments s'acosten a l'equip blaugrana i, per això, és essencial comptar amb la plantilla al complet i recuperar jugadores clau.

Irene Paredes, una altra recuperació més

A més de les bones notícies de Fridolina Rolfö, l'equip blaugrana podria recuperar una altra peça clau i necessària a la defensa. Irene Paredes havia patit una lesió al recte anterior de la cuixa dreta amb la selecció espanyola.

La futbolista ja ha reprès els entrenaments amb les companyes i la podrem tornar a veure en aquesta segona part de la temporada.

Jonatan Giráldez recupera dues peces clau per aconseguir un equip més complet i continuar lluitant pels triomfs més grans aquest nou any.